De ce sa alegi echipamente Prismafood pentru pizzeria ta!

de

Prismafood este o companie fondat─â ├«n 2006, care treptat a devenit unul dintre cei mai importan╚Ťi juc─âtori europeni din sectorul echipamentelor profesionale pentru pizzerii si resturante. Compania este extrem de competitiv─â pe pie╚Ťele na╚Ťionale ╚Öi externe, put├ónd oferi clien╚Ťilor s─âi un sortiment complet de echipamente de o calitate excep╚Ťional─â. Prismafood vine cu solutii noi la problemele vechi ale pietei HoReCa ╚Öi propune echipamente care sa faciliteze munca in bucatarie.

Prismafood este principalul furnizor Lancom pe partea de echipamente profesionale pentru pizza. Impreuna am adus pe piata din Romania cele mai bune cuptoare profesionale electrice de pizza si cele mai eficiente malaxoare cu cap rabatabil si malaxoare cu cap fix pentru malaxarea aluatului de pizza.

Ca si Lancom, Prismafood acord─â o mare aten╚Ťie asisten╚Ťei clien╚Ťilor, de aceea pastram o colaborare constanta pentru a identifica in permanenta nevoile clientilor si a aduce pe piata din Romania echipamente fiabile ╚Öi func╚Ťionale nevoilor actuale.

In ceea ce priveste calitatea , Prismafood a fost mult timp o garan╚Ťie pentru clien╚Ťii s─âi datorilta certific─âri ╚Öi evalu─âri continue, oferind solu╚Ťii de dezvoltate chiar din faza de proiectare pentru a se asigura c─â echipamentele sunt fiabile ├«n timp. Fiecare component─â este gestionat─â direct, Prismafood de╚Ťin├ónd ├«ntregul proces de produc╚Ťie.

├Änc─â de la ├«nceput, Prismafood a oferit produse func╚Ťionale ╚Öi fiabile prin tehnologii avansate, dar u╚Öor de utilizat, fiind adaptate nevoilor profesioni╚Ötilor din serviciile alimentare. Gama larg─â de produse ├«mpreun─â cu op╚Ťiunea de personalizare fac din Prismafood partenerul ideal pentru Lancom, ├«n confruntarea cu o pia╚Ť─â ├«n continu─â dezvoltare.

Oferta Lancom, compus─â din numeroase game ╚Öi linii de produse, este predispus─â pentru a satisface cele mai specifice nevoi, cu echipamente special create pentru orice afacere. De asemenea, Lancom dispune de o zon─â de testare a echipamentelor pentru a prezenta ╚Öi demonstra func╚Ťionalitatea produselor. Demo kitchen by Lancom ofera cilentilor sansa de a testa echipamentele, astfel incat sa descopere modul de functionare adecvat si sa testeze calitatea produselor.

Alege si tu calitatea echipamentelor de la Prismafood oferite de Lancom si te vei bucura de o gama larga de echipamente fiabile timp indelungat