De ce sa alegi sa lucrezi cu o companie de Inchirieri auto?

de

Ai nevoie de o masina pentru urmatoarea ta excursie?

Inchirierea unei masini iti poate oferii libertate cat si flexibilitate cand calatorestim si in anumite parti ale lumii este cea mai fiabila metoda de transport. Dar din pacate aceasta iti poate complica calatoria, cum ar fi alegerea celei mai bune oferte de pe piata, sau ce tip de asigurare ai nevoie. Cititi mai departe pentru a afla cele mai bune practici pentru inchirieri masini.

Alegerea unui Vehicul
Gandeste-te cu atentia la ce tip de masina ai nevoie. Daca calatoresti cu un copil sau cu echipament probabil vei avea nevoie de o masina mai mare un sedan sau probabil un SUV. Daca cumva te intereseaza consumul acestora atunci ar fi bine sa optezi catre o masina de talie mica.
Dar dimensiunea masinii nu este singurul factor pe care trebuie sa il iei in calcul, cand inchiriezi o masina. Nu poti folosii o masina cu schimbator de viteze manual? Atunci opteaza spre a inchiririe masini cu cutie de viteze automata. Tot odata nu uita sa te interesezi daca masina inchiriata are GPS cat si un portbagaj incapator pentru a iti depozita toate bagajele.

Inchiriere Masinii Bucuresti
In primul rand stabileste cu exactitate pentru ce interval de timp doresti sa inchiriezi masina pentru ca expertii nostrii in rent a car sa iti poata oferii cea mai buna oferta de pe piata. In cazul in care ai nevoie de o masina pe o perioada mai lunga de 7 zile atunci probabil vei primii si un discount din partea companiei noastre. Fi la curent cu toate ofertele noastre prin intermediul NEWSLETTER-ului nostru. Cand discuti cu reprezentantii companiei noastre transmitele adresa de email pentru a putea fi inscris in baza noastra de date.
Sa nu uitam inainte de a finaliza tranzacita discuta cu reprezentantul nostru si cerei lista cu masini de inchiriat fara garantie.

Intelege Termeni Inchirierii
De obicei pe site-urile cu inchirieri auto gasesti undeva in josul site-ului linkul cu Termenii si conditiile site-ului. Fi sigur ca ai citit cu atentie aceste conditii pe care le are compania noastra de inchirieri auto fara garantie.

Ora de livrare !
Alegeti cu atentie ora de livrare, un reprezentant al companiei noastre te va astepta in locatia dorita indiferent daca este vorba despre terminalul unui aeroport, in bucuresti sau oriunde in judetul ilfov.
Inainte de pleca de langa reprezentatul firmei noastre de rentacar bucuresti, fi sigur ca ai inspectat intreaga masina atat exterior cat si in interiorul masinii pentru a nu exista neplaceri la predarea acestuia reprezentantului nostru.

Predarea Masinii
Fi atent la rezervorul masinii inchiriate, si nu uita sa ii faci plinul inainte sa o predai reprezentatului nostru. Fi atent la termenul de returnare, acesta nu trebuie sa depaseasca data si ora stabilita pentru a nu exista o marire a platii.
Verifica interiorul masini inchiriate inainte sa o predai reprezentantului nostru, de bunuri personale. Impreuna cu reprezentantul companiei veti inspecta masina pentru a o preda exact cum ati primit-o.