Descoperiti panourile radiante de la Prismainfo

de

Cu totii stim ca, in special pe timp de iarna, cheltuielile cu incalzirea in propria locuinta incep sa creasca semnificativ, ceea ce poate avea un efect negativ asupra veniturilor dumneavoastra. Daca va ganditi la o metoda de reducere a facturii la caldura, la o alternativa mai economica la sistemele clasice de incalzire, noi va oferim solutia: panouri radiante de la Prismainfo.ro. Cu siguranta unii dintre dumneavoastra nu sunteti familiarizati cu aceasta noua metoda, altii ati experimentat deja, noi va vom oferi toate detaliile de care aveti nevoie pentru a clarifica acest subiect.

Ce sunt panourile radiante?

Panourile radiante sunt corpuri de incalzire care folosesc energia electrica pe care o transforma in cladura, functionand pe acelasi principiu cu care soarele incalzeste pamantul prin intermediul radiatiilor infrarosii. Aceste unde electromagnetice emise de soare (razele infrarosii) pun in miscare moleculele, iar acestea elibereaza energia pe care noi o resimtim sub forma de caldura.

Asadar, panoul emite radiatii in infrarosu incalzind obiectele si corpurile solide din camera in care este amplasat, dumneavoastra avand posibilitatea de a regla temperatura in functie de preferinte. Multi cercetatori numesc aceste panouri radiante drept ,, Soarele viitorului” datorita modului sanatos, economic si confortabil de a produce caldura uniform.  Acest sistem de incalzire are un consum redus de energie in comparatie cu alternativele sale si un randament ridicat de 98% in mentinerea temperaturii la valori constante intr-o incapere.

Ce avantaje prezinta panourile radiante?

Cu toate ca este un subiect destul de controversat, panourile radiante prezinta avantaje care nu pot fi neglijate. In primul rand, costurile cu achizitia si montarea panourilor radiante sunt mult mai reduse comparativ cu instalarea unui sistem clasic de incalzire, montarea fiind realizata rapid, fara instalatii si lucrari complexe.

In al doilea rand, folosirea acestui sistem cu panouri radiante poate avea efecte benefice asupra sanatatii dumneavoastra, stimuleaza circulatia sanguina, reduce stresul si oboseala. In plus, datorita faptului ca nu exista circulatie de aer in camera, nu exista miscare de praf, aerul nu se usuca, fiind indicate pentru cei care au probleme cu astmul bronsic sau cei care sufera de afectiuni reumatice.     

Din punct de vedere al eficientei, panourile radiante sunt recomandate incalzirii incaperilor cu inaltime mai mare de 4-6m, acolo unde incalzirea conventioanla nu ar fi eficienta deoarece s-ar incalzi inutil un volum foarte mare de aer,  ceea ce ar implica si costuri mai ridicate. De asemenea, durata de viata este de aproximativ 10-15 ani si nu necesita intretinere speciala.

In ceea ce priveste securitatea si stabilitatea in functionare, aceste sisteme sunt sigure, nu va afecteaza sanatatea, iar riscul de incediu este scazut, fiind o metoda ecologica, care nu degaja fum sau noxe.

O investite sigura de la www.prismainfo.ro, cu o durata de viata indelungata si fara costuri periodice de intretinere, va va ajuta sa economisiti in fiecare an de la 20% pana la 50% . In toata aceasta perioada va veti bucura de caldura uniforma, ecologica si sanatoasa, sporind confortul din locuinta dumneavoastra. Pentru mai multe informatii, va asteptam pe site-ul  www.prismainfo.ro pentru a vizualiza intreaga gama de panouri radiante la cele mai avantajoase preturi.