Design interior

de

Ce poate fi mai frumos, mai interesant si mai captivant decat sa creezi designul interior in camera pentru copii?! Fiecare parinte isi doresta ca camera copiilor sa fie una comoda, bine gindita din punct de vere a amenajarii pieselor de mobilier si desigur sa aiba faoret multa lumina.

Camera copilului trebuie sa fie spatiul lui privat. Trebuie sa fie locul care il reprezinta cel mai bine si in care el o sa se simta confortabil, iar personalitatea lui o sa straluceasca la figurat si la propriu.

Idei de design interior pentru camera copiilor sunt foarte multe, insa fiecare parinte trebuie sa opteze pentru acele idei, care se vor potrivi cel mai bine personalitatii si caracterului copilului/copiilor lor.

Daca va ganditi la designul interior pentru camera unui bebelus, atunci aici fantezia dumneavoastra poate deborda in idei si decoratiuni. Puteti opta pentru diverse culori vii, imprimeuri, tapet „vesel”, buline, accente de culoare, desene pe pereti, fundite pentru fetite si animalute pentru baieti, etc.. Din piesele de mobilier must-have fac parte: patutul, dulap pentru depozitarea hainelor, un fotoliu, rafturi pentru depozitarea jucariilor, un tarc. Este foarte important ca pardoseala din camera copilului sa fie calda.

Daca va ganditi la designul interior pentru camera unui copil cu varsta pana la trei ani, atunci acest lucru de asemenea nu va reprezenta nici o problema. Copilul inca nu is poate manifesta sau exprima preferintele asa ca tine de dumneavoastra sa-i creati atmosfera si designul interior in care el se va simti formidabil.

Daca va ganditi la designul interior pentru camera unui copil cu varsta cuprinsa intre 3-6 ani, atunci sarcina va fi un pic mai dificila deoarece copii deja pot sa-si exprime dorintele si preferintele. Este bine sa le satisfacem unele dorinte, dar de dumneavoastra tine ca camera copilului sa fie amenajata cu tot ceea ce este necesar pentru varsta respectiva – loc de joaca, o mini biblioteca, un dvd cu cd-uri educative, un pat confortabil, o tabla pe care copilul sa poate scrie/desena, etc..

Daca va ganditi la designul interior pentru camera unui copil cu varsta cuprinsa intre 6 -12 ani, atunci primul lucru care trebuie amenajat este biroul care va avea tot ceea ce este necesar (biblioteca, calculator, imprimanta, etc.). Un pat comod, un televizor, un dvd player, si alte lucruri necesare dezvoltarii sale ca personalitate.

Daca va ganditi la designul interior pentru camera unui adolescent, atunci lucrurile se complica un pic, dar nu intr-atat incat sa fie imposibil de realizat. La aceasta varsta lucrurile de care are nevoie un adolescent sunt din ce in ce mai multe si intr-o camera de dimensiuni potrivite trebuie sa incapa lucrurile care-i sunt necesare, chiar daca acestea sunt multe si la prima vedere unele din ele inutile. Designul interior al unui camere pentru adolescent poate fi atat minimalist cat si unul trendy. Este nevoie de mai mult spatiu unde vor fi amplasate o biblioteca, un pat, un birou, un fotoliu pentru relaxare, un dulap pentru haine si alete lucruri atat de necesare.

Indiferent de varsta copilului, designul interior al camerei trebuie sa fie bine gandit si pus la punct in cele mai mici detalii, iar specialistii www.logosidesigninterior.ro va stau la dispozitie mereu!

Articol preluat de pe StireaZilei.net ( citeste articolul original )