Despre importanta consultului ginecologic facut in mod regulat

de

Efectuarea consultului ginecologic in mod regulat ar trebui sa faca parte din rutina unei femei. Tot mai multe femei ar trebui sa puna mai mult accent pe sanatatea lor si sa nu lase acest lucru la intamplare.

Despre primul consult ginecologic

Un consult ginecologic facut la timp va poate chiar salva viata. Mai mult de atat, daca timpul este cea mai mare problema a dumneavoastra, de acum puteti stii ca acest tip de consult dureaza foarte putin. Si dat fiind ca este unul de rutina acesta nu este deloc dureros. Astfel ca nu aveti de ce sa nu va programati chiar astazi.

Primul consult ginecologic are un impact foarte mare asupra vietii unei femei. In cadrul acestei prime consulatii femeia va primi multe sfaturi, in special cele ce tin de viata sexuala. Astfel aceasta se va putea proteja cat mai mult si va evita multe afectiuni ce ar putea aparea. Daca aceasta consultatie decurge bine, femeii ii va fi mult mai usor sa vorbeasca despre problemele ei de natura medicala cu medicul specialist. De aceea si medicul ales are un rol foarte important. Mama fetei trebuie sa se interese despre diversii medici de pe piata pentru a-l alege pe cel mai bun pentru aceasta.

Ce simptome iti indica necesitatea unui consult ginecologic?

Desi de-a lungul vietii femeia isi va face un consult ginecologic in momente fixe, exista si anumite simptome pe care aceasta trebuie sa le stie. Acestea ii vor indica ca exista o anumita problema si este cazul sa se programeze pentru o consultatie. Medicul va putea pune cel mai bun diagnostic si ii va oferi un plan de tratament. Printre simptomele care ii indica acesteia ca este cazul sa isi faca o programare se numara si:

  • In cazul in care au aparut leziuni la nivelul organelor genitala;
  • Cand exista sangerari care nu sunt legate de menstruatia lunara;
  • Aparitia mirosurilor neobisnuite in zona organelor genitale;
  • Dureri in zona bazinului;
  • Si de asemenea arsuri in timpul urinarii.

La cabinetul ginecologic din Bucuresti al Clinicii Medicale Romgermed va puteti intotdeuna programa pentru efectuarea unui set de analize ginecologice. Femeile ar trebui sa constientizeze ca aceste analize ginecologice sunt foarte importante pentru sanatatea acestora. Daca nu sunt facute la timp lucrurile se pot inrautati extrem de grav si tratamentul va fi mult mai dificil.

De aceea este important sa fiti la zi cu aceste analzie pentru a sti in ce stare se afla sanatatea dumneavoastra. In cadrul Clinicii Medicale Romgermed veti intalni mereu un grup de medicii cu experienta gata sa va ajute.