Detectivi particulari in viata de zi cu zi

de

Situatiile neplacute apar mereu, tuturor oamenilor, indiferent daca acestia au incercat sa fie draguti cu toata lumea sau nu. Unele dintre aceste situatii se rezolva de la sine, altele se rezolva doar cu iertare din partea dumneavoastra, dar pentru altele aveti nevoie de ajutor din partea unui detectiv particular.

Acesta este obisnuit cu orice fel de situatie, va poate ajuta cu sfaturi si chiar cu informatii despre ceea ce doriti dumneavoastra sa aflati pentru a rezolva acele momente mai dificile prin care treceti. Prin momente dificile sau situatii neplacute, ma refer la acele dubii pe care le aveti in legatura cu o persoana sau atunci cand vreti sa aflati daca persoanele din jurul dumneavostra sunt de incredere sau vreti sa aflati cine va pune bete in roate si de ce.

O multime de oameni apeleaza la detectivi particulari din dragoste, de exemplu parintii vor sa stie ca copiii lor sunt in siguranta si ca nu fac parte din grupuri care le-ar putea pune viata in pericol. Sotii, din gelozie, isi verifica partenerul de viata doar pentru a se asigura ca inca exista fidelitate, sau pentru ca au niste dubii dar nu vor sa strice o relatie in caz ca acestea nu au temei, asa ca le verifica cu ajutorul unui detectiv particular, fac rost de dovezi daca este cazul, iar daca nu este cazul, isi continuia viata de cuplu cu mai multa dragoste de acum incolo pentu ca stiu ca exista fidelitate din partea ambilor.

Detectivii particulari va pot ajuta in orice domeniu, mai ales in cel al afacerilor, ajutandu-va sa va dati seama daca partenerii de afaceri sau angajatii sunt de incredere, daca actele sunt originale sau falsificate, daca pierderile din firma sunt datorate unor oameni care profita de bunatatea dumneavoastra sau orice alta problema a dumneavoastra poate fi rezolvata de ei.

Cadru Legal

Detectivii particulari respecta cu strictete confidentialitatea si intimitatea clientilor lor, atat in timpul cautarilor, cat si dupa, potrivit art.1 (3) din Legea nr. 329/2003. Acestia sunt profesionisti si perfectionisti in ceea ce fac.

Pretul unui detectiv particular

Pretul investigatiei este in functie de fiecar caz in parte. Acest pret se stabileste impreuna cu detectivul particular dupa ce ii spuneti despre ce este vorba si cu ce trebuie sa se confrunte, fiind posibila modificarea acestui tarif in functie de evenimentele neprevazute ce pot aparea, de exemplu: parasirea localitatii de catre persoana ce trebuie supravegheata. Si totusi nu costa nimic sa sunati un detectiv particular si sa cereti un sfat, sau sa discutati despre problema dumneavoastra, chiar daca dupa aceasta discutie nu urmeaza niciun fel de ancheta.

Un detectiv particular de incredere, care isi indeplineste misiunea in cel mai scurt timp posibil, iar confidentialitatea fiind asul sau din maneca, il gasiti pe site-ul: www.eudetectiv.ro . Pentru mai multe informatii despre cum se desfasoara ancheta si despre costurile acesteia, contactati-l la numarul de telefon de pe site si nu veti regreta.