Facebook ne surprinde din nou !

de

Ce părere aveți de faptul că Facebook-ul ne surprinde din nou cu ceva nou și util? Una din cele mai interesante și inteligente aplicații în legătură directă cu Facebook-ul este Messenger. Această opțiune prin care primim mesaje și la rândul nostrum trimitem. Mult mai simplu și mai rapid. Deschidem cu un singur click, iar apoi putem chiar să postăm poze,gif-uri și video-uri. Comunicăm mai simplu, mai sigur și cu mai multă eficientă.

Nu de mult timp, avem posibilitatetea să postăm poze pe Facebook prin Instagram. Acolo pozăm, modificăm, ne etichetăm iar apoi distribuim pe Facebook.

Serviciile și inovațiile aduse de către Facebook sunt tot mai multe, și mai dese. E clar că există o armonie între cele 3 aplicații precizate mai sus. Și mai clar este că Facebook, are sub aripa sa Instagram și Messenger.

În curând vom putea beneficia de o nouă funcție care cuprinde notificările Facebook,Instagram și Messenger, toate pe aplicația Facebook.

Facebook dorește să utilizăm cât mai des aplicația și să ne folosim cât mai mult de funcțiile oferite. Adevărat este și faptul că ne ușurează verificarea notificarilor, aducându-le pe toate în același loc. Deci nu mai sărim de la o aplicație la alta, nu mai avem notificări la fiecare pictogramă, și nu mai lăsăm Facebook-ul să ne aștepte. Lucru ce compania urmărește.

Pentru a beneficia de acest serviciu, este nevoie să actualizăm aplicația Facebook. Această funcție constă într-un cerc în colțul din dreapta sus. Dând click pe el ne vor fi afișate notificările necitite din toate cele 3 aplicații. Acest cerc apare doar atunci când avem notificări. Va fi nevoie se afectuam un mic test, așa cum defapt suntem obișnuiți. Pentru siguranța conturilor noastre și pentru ca această contopire să fie mai sigură.

Ce părere aveți? Este util acest serviciu oferit de Facebook sau nu ?