Firma BT Security doresc sa angajeze 900 de oameni pentru securitate

de

Firma de securitate BT reprezinta unul dintre cel mai important furnizor mondial de servicii si solutii de comunicatii, in peste 170 de tari. Activitatile principale includ oferirea de servicii de retea la nivel global, servicii locale, nationale si internationale de telecomunicatii pentru utilizatorii sai pentru utilizarea la domiciliu, la locul de munca.

170 dintre posturile vacante sunt pentru tineri absolventi si ucenici care vor fi invatati la BT Security. BT Security vrea sa aleaga 900 de persoane pentru a lucra in activitatea de securitate in urmatoarele 12 luni, ca parte a unei unitati majore pentru a proteja consumatorii, firmele si Guvernele de amenintarea tot mai mare a criminalitatii informatice.

BT are in prezent peste 2500 de angajati experti in securitate, avand sucursale in intreaga lume, cu profituri anuale in crestere. Se adreseaza intregii game de consumatori – de la antivirus si control parental care protejeaza familiile in casele lor, pana la sisteme de supraveghere folosite de firmele multinationale, banci si Guverne.

Pentru satisfacerea cererii globale care este din ce in ce mai mare, BT Security vrea sa angajeze 170 de tineri absolventi si ucenici pe care sa-i invete. Acestia vor fi invatati in Academia de Securitate BT intr-o gama vasta de domenii, inclusiv siguranta fizica, teste de integrare, de inteligenta emotionala si de managementul riscului, operatiunilor de securitate si vanzari.

De asemenea, Agentia BT va participa la o competitie „razboi-joc” pentru a identifica cele mai bune talente. Participantii vor lua parte la diverse simulari si vor observa cine are cele mai puternice abilitati de securitate cibernetica.

In timp ce majoritatea posturilor vacante vor fi in Regatul Unit, BT Security, este in cautarea de experti de securitate in Europa, America, Orientul Mijlociu si Asia. BT isi doreste sa ramana primii in securitate, prin angajarea celor mai bune talente.

Scopul lor este de a utiliza puterea comunicatiilor pentru a crea o lume mai buna.