Fizioterapie pentru recuperare dupa entorsa glezna

de

Orice clinica specializata in recuperare medicala ofera o gama completa de servicii de fizioterapie, ceea ce le permite sa faca si fizioterapie pentru recuperare dupa entorsa glezna in modul cel mai eficient.

Intr-un centru de fizioterapie si medicina progresiva, dupa ce ai fost supus unui diagnostic, poti face tratament pentru recuperare completa. Pacientul are nevoie de profilaxie ulterioara sau proceduri suplimentare de vindecare si pentru a evita recidivarea bolii.

Pacientul care a facut fizioterapie pentru entorsa glezna va fi un om vindecat, care nu va mai trebui sa ia pastile pentru durere. De exemplu, la centrul de recuperare medicala Kineto-Land din Bucuresti, datorita echipamentului modern, se acorda o atentie speciala sportivilor si persoanelor in varsta care sufera diferite contuzii ale gleznelor. Astfel, pentru procedura de fizioterapie entorsa glezna se folosesc diverse tehnologii inovatoare. Experienta fizioterapeutilor arata ca fizioterapia este baza pentru reabilitare si are cel mai mic numar de contraindicatii in utilizare.

Posibilitati de vindecare

Fizioterapie entorsa glezna se bazeaza pe posibilitatile de vindecare ale factorilor fizici naturali si a celor creati artificial, pentru ca pacientii sa nu mai fie chinuiti de dureri si sa-si recapete mobilitatea. Avangarda fizioterapiei de astazi este dezvoltarea abordarilor fizioterapeutice preoperatorii. Pe baza rezultatelor recuperarii si vindecarii pacientilor, se creaza multe metode fizioterapeutice moderne si se dezvolta altele. Fizioterapeutii sunt incantati sa prezinte ofertele complete de fizioterapie:

  • fizioterapia articulatiilor dupa leziuni;
  • fizioterapie entorsa;
  • fizioterapie entorsa glezna;
  • fizioterapie pentru ruperea ligamentelor articulatiei genunchiului;
  • fizioterapie pentru fracturi;
  • fizioterapie sportiva.

Dupa leziuni si operatii, pacientii au o lista de recomandari pentru utilizarea fizioterapiei de la medicul lor. Adesea, entorsele la glezna afecteaza ligamentele si articulatiile, si in acest caz, necesita tratament postoperator si utilizarea fizioterapiei.

Fizioterapia dupa interventia chirurgicala are ca scop imbunatatirea circulatiei sangelui si reducerea umflaturii datorata fluxului de lichid. Fizioterapia sportiva este, de asemenea, foarte cautata. Multi sportivi incep sa se gandeasca la fizioterapie dupa ce au suferit primele accidentari sportive. Reducerea timpului de reabilitare dupa un accident, este ceea ce ii atrage intotdeauna pe sportivi la clinica de fizioterapie Bucuresti.

Centrul de recuperare medicala potrivit

Atunci cand medicul specialist va recomanda sa efectuati sedinte de fizioterapie este rececomandat sa alegeti un centru de recuperare medicala complet, nu doar unul bazat pe fizioterapie, deoarece in cele mai multe cazuri, recuperare medicala presupune combinarea unor procedure diverse, precum kinetoterapie sau masaj terapeutic.

In Bucuresti sunt intalnite cele mai multe astfel de centre de recuperare medicala, unde poti beneficia de un tratament cu adevarat corect si eficient. Centrul Kineto-Land este printre cele mai apreciate in ultima perioada, datorita personalului calificat, dar si datorita aparaturii de ultima generatie pe o utilizeaza.