Flyere ieftine si creare pliante publicitare la cele mai mici preturi!

de

Cresterea vizibilitatii afacerii tale nu a fost nicicand mai usoara. Afla cum poti obtine materiale promotionale pentru: campanie impartire flyere, creatie pliante, creare afis, creare logo si multe altele, la cele mai mici preturi de pe piata!

In creatie flyere sau pliante pentru promovarea business-ului tau, a unei promotii sau eveniment presupune contactarea unei agentii de publicitate pentru stabilirea brief-ului final in vederea crearii design-ului grafic propus de catre tine. Fie ca iti doresti creare flyer salon infrumusetare, flyer cabinet dentar, servicii IT, flyer promotii sau chiar daca deti un salon auto, promovarea afacerii tale joaca un rol foarte important in obtinerea a cat mai multi clienti.

Ce te faci insa atunci cand costurile sunt din ce in ce mai mari in cazul contractarii unei agentii de publicitate? Noi am gasit alternativa si ti-o prezentam si tie: alegerea serviciilor prestate de catre freelenceri dedicati in creare de design grafic specializat conform brief-ului tau.

Avantajele?

  • Preturi mici, minimalizate fata de cele in cazul colaborarii cu o agentie de publicitate mare. Costul pentru creare flyer sau pliant incepand de la 89lei.
  • Timp ridicat dedicat proiectelor tale de creatie flyere, logo sau altele
  • Neplata TVA-ului in cazul freelancerilor cu aceasta optiune
  • Documentatia la zi. Emiterea facturilor se executa conform proiectelor in derulare
  • Contract de colaborare activ

Unde pot gasi toate acestea?

Vreaupliant.ro este platforma unde un tanar freelancer designer grafic a propus obtinerea serviciilor de design grafic la costuri scazute fata de piata competitoare curenta. De ce costurile sunt mai mici? O agentie de publicitate va avea cheltuieli cu mult mai ridicate fata de un freelancer, datorita numarului ridicat de angajati si taxelor aferente.

Ce este un freelancer? Este o persoana fizica care lucreaza independent desfasurand o profesie anume, in cazul nostru design grafic.

Afla cum poti beneficia de cele mai mici preturi, flyere ieftine, pliante publicitare, creare logo sau creare sigla la preturi mici. Acceseaza www.vreaupliant.ro sau scrie-ne la [email protected]