Foraje puturi – lucrari complexe pentru o apa potabila sigura

de

Nu de putine ori ti s-a intamplat sa vezi orasul impanzit cu afise pentru foraje puturi. Le vedeai si mergeai mai departe, nu aveai la acel moment nevoie de astfel de servicii, asa ca nu acordai prea mare importanta anunturilor respective.

Dar acum, cand ai reusit sa iti cumperi terenul si esti tot mai aproape sa iti indeplinesti visul de a avea propria casuta la curte, iti aduci aminte de anuntul respectiv si iti pare rau ca nu ai un numar de telefon al unei firme specializate. Dar nu te ingrijora, acum gasesti online orice tip de informatie te intereseaza, esti la un click distanta de rezolvarea problemei!

Foraje puturi – o lucrare aparent simpla, dar de fapt una complexa

Cand te muti in propria casa exista un minim de conditii de care ai nevoie pentru un trai decent. Un lucru esential este sa ai apa potabila, iar pentru asta e nevoie de un put.

Cand spui foraje puturi te gandesti la niste sapaturi pana la panza freatica, ceva amenajari si gata, ai o sursa de apa potabila. Nu este chiar asa de simplu, iar din momentul in care echipa demareaza lucrarea si pana tu beneficiezi de apa sunt cativa pasi de urmat:

  • Se incepe saparea gaurii de foraj pana la panza freatica.
  • O data sapata gaura se va curata si spala de lichidul de foraj
  • Determinarea pozitiei straturilor de apa(prin procedura numita carotaj electric)
  • Dupa incheierea primei etape ce consta in pasii prezentati anterior se trece la urmatoarea etapa, cea in care se realizeaza coloana de tubare
  • Alte etape in procesul foraje puturi sunt: denisiparea si spalarea, dezinfectia putului si limpezirea apei

Dupa cum se poate vedea, procesul este mult mai complex decat pare la prima vedere. Iar tinand cont de scopul final – sursa de apa potabila- e de la sine inteles ca nu poti face lucrarile oricum si cu oricine. Vrei calitate, alegi servicii de calitate. Ai nevoie asadar de o firma specializata care foloseste aparatura si tehnologii moderne. Este evident pentru oricine ca lucrurile au evoluat foarte mult de la modul in care bunicii nostri sapau o fantana si pana la actualele foraje puturi.

Care sunt avantajele cand alegi servicii de foraje puturi de calitate?

Nu oricine intelege detaliile tehnice ce tin de etapele de lucru sau de materialele utilizate, insa toata lumea stie ce asteptari are atunci cand apeleaza la firme specializate in foraje puturi. Daca alegerea firmei va fi facuta cu precautie si dupa o buna cercetare a pietii, avantajele iti pot chiar depasi asteptarile.

Care sunt concret avantajele unor servicii de calitate?

  • apa de calitate – o data ajunse lucrarile la panza freatica se obtine apa, nu? Dar nu orice apa este de calitate. Exista situatii in care apa este plina de impuritati, namoloasa sau chiar cu rugina, daca nu se respecta anumite conditii de lucru.
  • durata mai mare de viata a putului gratie proprietatilor materialului tuburilor(PVC)
  • igiena- cand lucrarile de foraje puturi sunt realizate de firme profesioniste vor fi respectate normele in vigoare, iar rezultatul va fi o igiena ireprosabila atat de importanta cand vine vorba de apa.

Pentru foraje puturi in judetele Vaslui si Galati alege Hidrarem

Daca esti in cautarea unei firme specializate in foraje puturi si locuiesti in Vaslui sau Galati, poti apela cu incredere la Hidrarem. Cu o experienta de 20 de ani, utilizand tehnologie americana si avand o echipa profesionista, Hidrarem este alegerea potrivita.

Mai multe detalii legate de tehnologia utilizata si serviciile oferite gasesti pe www.foraje-puturi-de-apa.ro!