Fuego, amendat de politia rutiera pentru depasirea limitei de viteza

de

├Ändr─âgitul c├ónt─âre╚Ť Fuego, cunoscut pentru talentul s─âu nativ de a interpreta colinde rom├óne╚Öti, a fost amendat, zilele trecute, de c─âtre Poli╚Ťia Rutier─â, dup─â ce a fost prins rul├ónd pe drumurile publice cu peste 100 de kilometri la or─â. Un echipaj l-a oprit, la scurt timp, ╚Öi i-a aplicat acestuia „pedeapsa” cuvenit─â ├«ntr-o astfel de situa╚Ťie.

Fuego a p─ârut foarte surprins de cele ├«nt├ómplate, dar, spre mirarea poli╚Ťi╚Ötilor care au interac╚Ťionat cu el, nu a fost extrem de violent, a╚Öa dup─â cum obi╚Önuie╚Öte s─â fie atunci c├ónd cineva ├«l enerveaz─â. Mai mult, el chiar ╚Öi-a recunoscut vina ╚Öi le-a spus oamenilor legii c─â nu ╚Öi-a dat seama de faptul c─â zbura pe ╚Öoselele patriei.

Un report a stat, ulterior, de vorb─â cu starul muzicii rom├óne╚Öti ╚Öi i-a pus urm─âtoarea ├«ntrebare: „Maestre Fuego, ├Än─âl╚Ťimea Voastr─â, ne pute╚Ťi face onoare s─â ne spune╚Ťi de ce anume v-a oprit Poli╚Ťia Rutier─â? Pentru ce a╚Ťi primit amend─â?”

Fanul a milioane ╚Öi milioane de oameni de pe ├«ntregul mapamondul, omul care a v├óndut miliarde ╚Öi miliarde de CD-uri, a r─âspuns, cu vocea-i cald─â ╚Öi bl├ónd─â: „Trebuie s─â m─ârturisesc un lucru: a fost numai ╚Öi numai vina mea pentru postura jenant─â ├«n care m-am pus singur. Dar ╚Öti╚Ťi din ce cauz─â, dragii mei, nu mi-am mai dat seama de viteza pe care o aveam?

Pentru c─â ascultam un colind interpretat de unul dintre cei mai mari c├ónt─âre╚Ťi ai lumii: eu, cu participarea m─âicu╚Ťei mele iubite. Acel tril dumnezeiesc era „├Ämpodobe╚Öte, mam─â, bradul”. Pentru o clip─â, am uitat c─â sunt ├«n ma╚Öin─â, gonind nebune╚Öte pe str─âzi, tocmai pentru a ajunge la casa p─ârinteasc─â.

Sim╚Ťind un dor nespus, ╚Öi fiind inspirat de versurile melodiei, nu am mai fost atent la drum ╚Öi am ├«nceput s─â ├«mpodobesc, cu lacrimi ├«n ochi, br─âdu╚Ťul pe care-l aveam at├órnat la oglinda retrovizoare.”