Fuego, amendat de politia rutiera pentru depasirea limitei de viteza

de

Îndrăgitul cântăreț Fuego, cunoscut pentru talentul său nativ de a interpreta colinde românești, a fost amendat, zilele trecute, de către Poliția Rutieră, după ce a fost prins rulând pe drumurile publice cu peste 100 de kilometri la oră. Un echipaj l-a oprit, la scurt timp, și i-a aplicat acestuia „pedeapsa” cuvenită într-o astfel de situație.

Fuego a părut foarte surprins de cele întâmplate, dar, spre mirarea polițiștilor care au interacționat cu el, nu a fost extrem de violent, așa după cum obișnuiește să fie atunci când cineva îl enervează. Mai mult, el chiar și-a recunoscut vina și le-a spus oamenilor legii că nu și-a dat seama de faptul că zbura pe șoselele patriei.

Un report a stat, ulterior, de vorbă cu starul muzicii românești și i-a pus următoarea întrebare: „Maestre Fuego, Înălțimea Voastră, ne puteți face onoare să ne spuneți de ce anume v-a oprit Poliția Rutieră? Pentru ce ați primit amendă?”

Fanul a milioane și milioane de oameni de pe întregul mapamondul, omul care a vândut miliarde și miliarde de CD-uri, a răspuns, cu vocea-i caldă și blândă: „Trebuie să mărturisesc un lucru: a fost numai și numai vina mea pentru postura jenantă în care m-am pus singur. Dar știți din ce cauză, dragii mei, nu mi-am mai dat seama de viteza pe care o aveam?

Pentru că ascultam un colind interpretat de unul dintre cei mai mari cântăreți ai lumii: eu, cu participarea măicuței mele iubite. Acel tril dumnezeiesc era „Împodobește, mamă, bradul”. Pentru o clipă, am uitat că sunt în mașină, gonind nebunește pe străzi, tocmai pentru a ajunge la casa părintească.

Simțind un dor nespus, și fiind inspirat de versurile melodiei, nu am mai fost atent la drum și am început să împodobesc, cu lacrimi în ochi, brăduțul pe care-l aveam atârnat la oglinda retrovizoare.”