Garsoniera Bucuresti locuinta ideala pentru un tanar

de

Pentru un tanar care doreste sa devina independent si sa nu mai locuiasca cu parintii, achizitionarea unei garsoniere este o idee excelenta, mai ales ca in momentul de fata poate alege una din numeroasele locuinte de acest tip care sunt construite in regim privat, de catre dezvoltatori imobiliari, acum este si Tomoiu Gabriela, femeie de afaceri de succes in acest domeniu.

Daca ti-ai cumparat o garsoniera Bucuresti, cu siguranta ca doresti s-o transformi intr-un loc minunat si relaxant. Cu putina creativitate si un buget disponibil, aceasta locuinta poate fi amenajata exact asa cum isi doresti.

Garsoniera Bucuresti decorata in mod functional

Fiind vorba de un interior destul de restrans, alegerea unei mobile potrivite poate fi un lucru destul de dificil, insa exista o seama de modalitati prin care spatiul de care dispui sa devina unul foarte practic.

Deoarece nu exista prea mult loc, ar fi ideal sa alegi un tip de mobilier cat mai simplu, care ar putea fi fixat pe un perete, dotat cu dulapuri si sertare in care sa-ti poti depozita lucrurile. Sifonierul potrivit este cel care are usile cu oglinda, ceea ce va crea impresia unui spatiu mai larg decat este in realitate si in acelasi timp iti va fi si util, atat pentru a pastra hainele cat si pentru a folosi oglinda atunci cand iesi din casa.

Patul ideal pentru o garsoniera Bucuresti este unul pliant sau rabatabil, deoarece in timpul zilei poate fi ascuns pentru a lasa locul desfasurarii altor activitati.

Garsoniera Bucuresti unde utilul se imbina cu placutul

Fixeaza si suspenda televizorul direct pe perete, renuntand astfel la o masa speciala pentru el. Alege fotolii usoare, pe care le poti muta fara dificultate atunci cand este necesar. Eventual, poti renunta la fotolii pe care le poti inlocui cu scaune pliabile, pe care sa le folosesti atunci cand primesti musafiri. Sau poti achizitiona fotolii tip puf, pe care le poti depozita intr-un dulap sau pe terasa, in momentul in care nu ai nevoie de ele. Daca spatiul iti permite, in loc de pat cumpara o canapea extensibila, care va indeplini mai multe roluri, fiindu-ti astfel utila si pe timpul zilei.

Cum mobilezi o bucatarie de garsoniera Bucuresti

In general, bucataria unei astfel de locuinte este destul de mica, spatiul ei nu este deloc generos, de aceea si in acest caz mobila ar trebui sa fie plasata pe un singur perete, in acest fel vei castiga in posibilitatea de miscare. Scaunele pliante sunt cele mai potrivite, iar masa poate chiar sa lipseasca, cu conditia sa ai un dulap pe care sa-l poti folosi si pe post de masa. Eventual poti sa-ti achizitionezi una plianta, ca si scaunele. Desigur, dulapurile trebuie sa fie suspendate si sunt recomandate cele de culori deschise, care dau impresia unui spatiu mai larg.

Pentru ca o bucatarie de garsoniera Bucuresti este destul de redusa ca dimensiuni, poti amplasa frigiderul intr-o debara, daca dispui de asa ceva, sau chiar pe balcon, cu conditia sa nu fie in bataia razelor solare.