Gazduire sediu social la biroul unui avocat, solutia ieftina pentru startul unei afaceri

de

Gazduire sediu social la biroul unui avocat, solutia ieftina pentru startul unei afaceri

O afacere aflata la inceput se poate lovi de o serie de cheltuieli, care de multe ori reprezinta probleme decisive in tot ceea ce ureaza sa reprezinte afacerea in viitor. Astfel, daca iti doresti succes cu afacerea pe care o pornesti, trebuie sa iti faci planul in asa fel incat sa ai cheltuieli cat mai mici.

Exista destul de multe puncte unde poti obtine economii, insa una dintre cele mai mari economii pe care le poti obtine inca de la inceput, este cea data de cheltuielile cu sediul social.

 

Ce optiuni ai pentru obtinerea unui sediu social?

 

Sediul social este, practic, locul unde poate sa fie gasita firma ta. Cel mai indicat este sa ai un sediu social, unde sa existe si sediul propriu zis al firmei. Acesta poate sa fie destul de costisitor, deoarece necesita plata unei chirii lunare si evident, creste destul de mult cheltuielile. Daca ai o proprietate, sediul social nu reprezinta nicio problema, daca nu ai insa, trebuie sa alegi cu mare atentie locul unde va fi acesta.

Din fericire, exista si o varianta mult mai ieftina. Aceasta consta in apelarea la un serviciu de gazduire sediu social.

 

Cine ofera servicii de gazduire sediu social?

 

Cei care ofera astfel de servicii sunt avocatii, care de regula ofera si servicii de infiintare firma. Astfel, in schimbul unei sume de pana in 200 de euro pe an (desi exista si solutia unui sediu social gratuit ), poti obtine sediu social, cu conditia ca activitatea firmei sa fie desfasurata in alta parte. Acest sediu va fi destinat doar corespondentei cu autoritatile si cu alte firme.

Beneficiile pe care ti le aduce un astfel de sediu sunt destul de consistente:

  • Iti poti desfasura activitatea fara probleme. Dat fiind faptul ca sediul social este obligatoriu, faptul ca poti obtine un astfel de sediu pentru doar 200 de euro pe an poate sa fie principalul element care te ajuta sa ai un start perfect pentru afacerea ta;
  • Cheltuiesti putini bani. Daca chiria unui sediu propriu zis poate sa fie extrem de mare, chiria unui sediu social nu iti scoate foarte multi bani din buzunar, ceea ce te ajuta sa ai finante pentru alte investitii;
  • Poti avea o legatura stransa cu avocatul unde este gazduit sediul social. Pe parcursul vietii firmei tale, vei avea momente in care un avocat te poate ajuta destul de mult. Daca apelezi la unul pentru gazduire sediu social, poti apela la el si pentru alte probleme si ii poti cere diverse beneficii, cum ar fi reduceri la alte servicii.