Gresie exterior, ce gresie alegem pentru o terasa exterioara?

de

Ce moment poate fi mai prielnic pentru a te gandi la viitoarele zile insorite de vara, decat in cele ploioase de toamna?! Astfel, ai ales momentul oportun sa iti planifici cum vei amenaja terasa exterioara la casa sau la cabana ta mult visata. Adevarul este insa, ca avand atatea variante pe piata, alegerea va fi o adevarata provocare, motiv pentru care vrem sa venim in ajutorul tau adresandu-ti intrebarea esentiala: ce gresie vrei sa alegi pentru terasa ta exterioara si de ce gresia portelanata este cea mai buna alegere?

  • Gresia portelanata (gresie exterior) este unul dintre cele mai durabile materiale la ora actuala, cu popularitate castigata cu zeci de ani in urma.  Popularitate castigata indeosebi in ultimii ani datorita tehnologiei actuale care permite fabricarea gresiei portelanate (gresie exterior) cu cele mai diverse culori si texturi.  La urma urmei, cine vrea sa refaca terasa la doar 2-3 ani dupa prima investitie?
  • Gresia portelanata (gresie exterior) este un material mai usor de transportat, manipulat si chiar mai usor de montat decat piatra naturala, spre exemplu. Un plus din punct de vedere estetic, este faptul ca se poate obtine aproape orice design cu multitudinea de culori si dimensiuni ale unei gresii exteriorare. Astfel, nu va trebui sa faci niciun compromis de stil si design cand vine vorba de terasa ta, punand in valoare calitatea materialului (gresie exterior) in armonie cu imaginatia ta.
  • Adio solutii de tratare si impermeabilizare, adio curatare greoaie – stim deja cu totii de ce gresia portelanata se foloseste in bucatarie, baie si spatii, unde umiditatea este ridicata si ai nevoie inclusiv de gresie portelanata antiderapanta. La fel de bine putem pune gresie portelanata pe terase, in garaje, si in acele spatii unde nivelul de intretinere datorita mediului, este unul mai ridicat decat in interior. Partea buna? Gresia portelanata nu absoarbe apa aproape deloc, motiv pentru care in cazul gresiei exterioare nu vei avea nevoie de substante speciale de intretinere si protectie a suprafetelor.  Nu va mai trebui sa iti dai ochii peste cap cand vei pata gresia exterioara in timp ce faci carne la gratar deoarece o vei putea curata lejer si fara substante speciale.
  • Perfecte pentru spatiile cele mai populare si nu numai – poate te intrebi de ce gresie exterior ar fi o varianta optima pentru garajul tau si nu doar pentru terasa. Avand in vedere rezistenta sa ridicata, poate sa faca fata cu brio si in garaje, fara riscuri.

Acestea sunt doar cateva beneficii pe care le putem aminti cand vine vorba de gresia portelanata de exterior, insa nu inseamna ca lista se opreste aici. Pentru a te convinge insa de posibilitatile nelimitate in materie de stil, textura si model ce ti le poate oferi acest tip de gresie exterior, iti recomandam sa arunci o privire pe ofertele actuale de pe piata pentru a te convinge chiar tu ca acesta este materialul pe care il cauti pentru viitoarea ta terasa !