Gunnar– Ochelarii pentru calculator cu cea mai mare protectie

de

Gunnar, nu este un brand asa cunoscut in piata, insa este unul dintre cei mai mari producatori de ochelari de protectie pentru calculator la nivel international. Acest brand de ochelari protectie calculator poate fi gasit si in Romania, prin intermediul unui magazin online oficial.

In industria de gaming, Gunnar s-a facut cunoscut prin intermediul unor parteneriate notabile cu Razer sau cu producatorii celebrului joc Assassin’s Creed. Asadar, categoria de ochelari de gaming se bucura de un real succes la nivel international.

Ochelarii Gunnar si protectia oferita

Modelele de ochelari protectie calculator Gunnar au preturi peste orice alt competitor din Romania, insa, intr-adevar, calitatea materialelor, cat si gradul de protectie sunt pe masura preturilor.

Exista 3 variante de pret ale ochelarilor de protectie calculator Gunnar, 289 lei, 359 lei si 439 lei. Preturile nu sunt chiar atat de ridicate, mai ales ca vorbim despre o pereche de ochelari de protectia calculator, in plus, exista o promotie permanenta in magazinul lor online, care iti ofera 5% discount pentru inscrierea la newsletter.

Specificatiile ochelarilor de protectie calculator Gunnar

Cea mai important aspect la o pereche de ochelari protectie calculator trebuie sa fie rama, aspect cu care Gunnar nu dezamageste. Asadar, ramele au o greutate foarte mica, de la 22 de grame la maxim 34 grame, iar acestea sunt realizate din policarbonat sau din otel inoxidabil. Aceste materiale sunt foarte rezistente si flexibile, ce faciliteaza purtarea ochelarilor impreuna cu o pereche de casti audio.

Lentilele ochelarilor Gunnar, asa cum ziceam mai sus, beneficiaza de cea mai mare protectie impotriva luminii albastre. Lentila lor cea mai performanta si care se regaseste pe majoritatea ochelarilor, este cea Ambra si are capacitatea de bloca 65% din lumina albastra emisa de orice tip de ecran digital. Comparativ cu produsele concurente care pot bloca maxim 40% din lumina albastra.

Marimile ochelarilor par destul de mari pentru orice fata, insa exista si o explicatie pentru asta, cei de la Gunnar doresc o lentila cat mai mare, astfel incat campul de protectie sa fie unul mai larg. Acest aspect faciliteaza foarte mult persoanele care lucreaza pe mai multe monitoare.

Gunnar pentru copii

De curand, au aparut si in Romania modelele de ochelari protectie pentru calculator destinate copiilor. Exista 2 variante de ochelari 4-8 ani (grey, magenta sau teal), si 8-12 ani (pink, crystal si navy).

Preturile acest modele de ochelari sunt de 239 lei. Lentilele sunt tot ambra, cu aceeasi protectie ridicata de 65% impotriva luminii albastre.