Imbratiseaza-ti frumusetea naturala!

de

Stim cu totii ca frumusetea este in ochii privitorului si ceea ce este considerat frumos intr-o singura cultura nu se traduce neaparat in alta. Dar mesajele societatii sunt puternice si se spune adesea ca o trasatura particulara nu este atractiva.

Din fericire, pe social media circula noi perspective din partea companiilor de frumusete, inspiratie din alte tari sau pur si simplu idei care par sa initieze o tendinta spre imbratisarea frumusetii noastre naturale.

Pistrui si semnele din nastere

Uita de produsele de machiaj pentru matifiere! La momentul actual, pistruii nu sunt doar acceptati, dar multe femei doresc sa ii aiba si apeleaza la creion pentru a-i picta pe ten. Pentru a-ti pune in evidenta propria frumusete naturala, alege un gel pentru hidratare si o crema BB.

Omite sa aplici acel fond de ten incarcat cu o textura mult prea puternica pentru vara. Cand vine vorba de semne din nastere, nu mai este nevoie sa te ascunzi. Fii tu si lasa-te iubita de cei din jur pentru ceea ce esti si continui sa fii, nu pentru felul in care arati. Evita o abordare superficiala a frumusetii tale!

Culoarea pielii naturale

Femeile tind sa opteze pentru schimbarea nuantei pielii lor cu ajutorul cremelor pentru depigmentare sau, din contra, a cremelor autobronzante. Aceste practici pot cauza cancer, pe langa faptul ca aspectul pielli nu va fi intotdeauna cel infatisat de ambalajele de prezentare ale acestor produse.

Trebuie sa retineti faptul ca indiferent de culoarea pielii naturale, aceasta este frumoasa, unica si va face sa straluciti prin natura de a fi intr-un fel sau altul.

Piele neteda

Miscarea #nomakeup #nofilter devine tot mai puternica. Multe celebritati precum Alicia Keys si Jennifer Lopez s-au implicat in campanii care sustin imbratisarea frumusetii naturale a femeilor, adoptand la randul lor machiaje lejere, deloc ostentative. Aici, o rutina de ingrijire a pielii este esentiala.

Daca nu sunteti sigure de unde sa incepeti, solicitati recomandari personalului de la raioanele cu produse de ingrijire si make-up. Persoanele avizat va vor putea sugera recomandari de produse de curatare, tonere, geluri hidratante si tratamente potrivite pentru tipul specific de piele – fara substante chimice nocive.

Cheia acceptarii frumusetii naturale este sa intelegeti ca nu exista „perfect”. Cu cat ne concentram mai mult pe perfectiune, cu atat suntem mai constiente de imperfectiunile pe care le posedam, ceea ce creeaza un ciclu vicios.

Cu toate acestea, nu toate femeile sunt la fel si ne diferentiaza o multime de aspecte, de la stilul de viata si pana la felul de a fi al fiecareia.

De aceea, este ideal sa ne cunoastem cat se poate de bine, pentru a depasi rapid si usor o criza de natura neacceptarii elementelor particulare ce ne fac unice si speciale. Poate multe femei si-ar dori sa fie ca tine!