Implanturi Premium – ce sunt și ce avantaje aduc

de

Industria implanturilor dentare s-a dezvoltat vertiginos din 1965, când i-au fost aplicate implanturi dentare primului pacient ce a beneficiat de un asemenea serviciu stomatologic. De la primele implanturi dentare din titan, tehnologiile de confecționare și prelucrare s-au schimbat enorm.

Totuși, ce reprezintă clasa de implanturi Premium?

Deși conceptul de implant dentar pare simplu (o construcție menită să înlocuiască un dinte lipsă), există multipli factori ce determină nivelul de calitate al fiecărui tip utilizat de stomatologi. Când vorbim de implanturi Premium, nu ne referim la preț. Implanturile Premium sunt perfectionate în conformitate cu ultimele tehnologii și adaptate cerințelor pacienților, reieșind din experiența reală a multor generații de stomatologi. Ele sunt net superioare și în plan estetic, și după viteza de adaptare a pacienților (osteointegrare rapidă, funcționare excelentă imediat după finalizarea lucrării dentare, rezistență în timp).

Una din clinicile stomatologice din Chișinău care lucrează cu gama de implanturi Premium – Nobel Biocare este Imperial Dent.

De ce să alegeți implanturi Premium?

Există câteva argumente forte pentru investiția într-un implant clasa Premium.

  • Studii științifice riguroase
  • Corespondența cu standartele internaționale de calitate
  • Produse inovaționale
  • Colaborarea strânsă a producătorilor cu stomatologii
  • Utilizare simplă

Implanturile Nobel Care au în spate peste 40 de ani de studii științifice în domeniul stomatologiei. Studiile clinice contează enorm pentru orice materiale utilizate în medicină, stomatologie în particular. Teoria folosită de ingineri la elaborarea unui produs nu poate fi susținută decât prin demonstrații practice – studiile clinice.

Procesele de producere ale implanturilor Nobel Care sunt certificate în corespondență cu standardul ISO 13485 (Producerea dispozitivelor medicale). Certificarea contează, pentru că un implant este o investiție de durată, doar implanturile calitative rezistă în timp.

TiUnite (suprafaţa patentată a implantelor) crește viteza de osteointegrare și stimulează creșterea activă a osului pe toată suprafața implantului (osteoconductivitatea). Implanturile au o estetică excelentă datorită NobelProcera şi NobelClinician. Aceste aspecte inovaționale reprezintă avantaje clare, comparativ cu alte implanturi pe piață.

Colaborarea cu medicii stomatologi are un rol important în rata de success a procedurilor de implantare. Programele de instruire și calificare fac diferența dintre un tratament ”pe dibuite” și unul profesionist.

Simplitatea în utilizare se bazează pe 3 piloni: marcare cromatică şi ambalare comodă pentru întreaga gamă de produse, protocoalele clare de foraj pentru implantarea propriu-zisă și componentele, instrumentele standard. Un implant ușor de utilizat scapă de probleme atât stomatologul, cât și pacientul.

Pacienții adesea se orientează după preț, când aleg un implant dentar. Nu trebuie să uitați totuși că, spre deosebire de alte servicii stomatologice, implanturile sunt investiții pe termen lung. Deviza Nobel Care spune totul despre aceste produse – ”Produse pentru viaţă!”.