Importanta lucrarilor de deratizare si dezinsectie

de

Serviciile de deratizare si dezinsectie sunt foarte importante atat pentru noi, cat si pentru mediul inconjurator. Daunatorii de tip insecte sau rozatoare pot fi purtatoare de o multime de boli si virusi, iar in cazul in care intri in contact cu acestia te poti imbolnavii rapid. Din punct de vedere al mediului, acesti daunatori viciaza prin distrugerea naturii.

In cazul unor problem cu daunatorii este indicat sa apelezi la firma specializata in deratizare si dezinsectie deoarece acestea sunt cele care detin cunostintele necesare, dar si substantele toxice potrivite prin care se poate obtine o eficienta sporita.

Solutiile de deratizare si dezinsectie prezente in marile lanturi comerciale, disponibile pentru publicul larg, nu au o eficienta sporita, poate doar pe termen foarte scurt. Substanta toxica activa prezenta in aceste produse are o concentratie foarte mica, iar eficienta pe termen lung nu poate fi luata in calcul.

Procesul de deratizare si dezinsectie efectuat de o firma profesionala

Atunci cand apelezi la o firma de deratizare si dezinsectie profesionala, o echipa de interventie se va prezenta la fata locului pentru a efectua o analiza a spatiului contaminat. In cadrul acestei analize, echipa care efectueaza lucrarea de deratizare sau de dezinsectie incearca sa identifice toti daunatorii prezenti, gradul de contaminare, dar si diferite zone care ajuta daunatorii sa se inmulteasca.

Acesta etapa de analiza este foarte importanta deoarece aici este punctul de plecare pe baza caruia se stabileste substanta toxica potrivita pentru daunatorii prezenti, dar si gradul acesteia de concentrare.

Multe persoane care apeleaza la firmele de deratizare si dezinsectie sunt nemultumiti de faptul ca echipa de interventie nu aplica substanta toxica in tot spatiul contaminat, ci doar in anumite zone. Acest aspect nu trebuie sa fie unul deranjat, aplicarea substantei trebuie facuta doar in anumite zone, nu trebuie exagerat deoarece este posibil ca eficienta sa scada.

In cazul unei lucrari de deratizare, cutiile speciale cu mai multe intrari sunt umplute cu substanta toxica solida, iar acestea sunt aplicate in zonele de periferie ale spatiului contaminat, dar si in zona surselor de hrana sau de apa.

Aplicarea substantei toxice in cazul unei dezinsectii se face prin intermediul unei pompe sub presiune sau prin intermediul unui generator de vapori. In general, acesta substanta este aplicata doar in zonele periferice ale spatiului, dar poate fi aplicata si in tot spatiul doar in cazul gradul de contaminare este unul foarte mare.

Alegerea unei companii profesionale in deratizare si dezinsectie

O firma profesionala de deratizare si dezinsectie se remarca in primul rand prin autorizatiile de functionare obtinute de la primarie si de la Autoritatea Sanitar Veterinara. Alte remarci importante pot fi cele legate de clienti, aici multe firme aleg sa prezinte in mediul online portofoliul de clienti, dar si scrisori de recomandare primite de la acestora.