Importanta realizarii unei lucrari de dezinsectie cu o firma profesionala

de

Dezinsectia este extrem de importanta pentru oricine, fie ca este vorba de o persoana fizica care locuieste la casa / bloc, fie de o persoana juridica sau de o institutie publica, deoarece in natura, fie ca vrem sau nu, suntem inconjurati de insecte, unele din ele daunatoare, altele nu.

Dezinsectia este serviciu care se ocupa cu preventia inmultiri si eliminarea insectelor si parazitilor dintr-un anumit spatiu, prin intermediul unor metode specifice.

Realizarea unei lucrari de dezinsectie o firma autorizata din domeniul DDD

Alegerea unei companii autorizate de dezinsectie reprezinta cea mai buna solutie atunci cand intampini probleme cu daunatorii. O companie autorizata nu este doar o firma care cere mai multi bani pentru niste servicii, asa cum cred unii, ci este o firma care stie cu adevarat cu trebuie realizata o lucrare de dezinsectie si care utilizeaza doar substante/insecticide autorizate, care atrag de la sine eficienta in procesul de eliminare al daunatorilor.

Important de precizat este faptul ca doar firmele de dezinsectie care detin autorizatiile necesare pot achizitiona acele substante insecticide cu o concentratie sporita si care ofera un grad ridicat de eficienta. Asadar, solutiile pe care le gasim in supermarketuri sau orice alte insecticide pe care le putem achizitiona de pe internet, nu sunt unele care sa atraga rezultate pe termen lung, acestea sunt mai de graba solutii de moment, care actioneaza doar daca sunt aplicate direct pe daunatori.

Cat costa o lucrare de dezinsectie profesionala

Pentru a calcula costul final al unei lucrari de dezinsectie sunt necesare mai multe informatii despre spatiul infestat, dar si despre tipurile de daunatori prezenti. Chiar si asa, multi potentiali clienti ai firmelor de dezinsectie pun tot mai des intrebarea: “cat costa?”, fara sa ofere prea multe detalii. In acest sens, exista firme de dezinsectie autorizate, care au publicat pe web site-urile proprii o lista de preturi orientative pentru lucrarile de dezinsectie realizate in apartamente sau in alte spatii compuse din mai multe camera.

In general, o lucrare de dezinsectie impotriva gandacilor porneste de la aproximativ 150 de lei, pentru o garsoniera sau pentru un spatiu interior de maxim 30-35 mp (locuibil sau birou) si poate ajunge la aproximativ 200 de lei pentru apartamentele cu 4-5 camere sau pentru spatiile de pana in 90-100 mp.

In functie de daunatorii prezenti, pretul unei lucrari de dezinsectie poate sa difere destul de mult. Indicat, inainte sa apelezi la o firma de dezinsectie profesionala, este sa culegi cateva informatii importante legate de spatiul contaminat (dimensiune, tip:exterior/interior, destinatia lui:locuinta, birou, industrial, etc.), dar si de daunatori (tipuri de daunatori, gradul de infestare, zone cheie de infestare, etc.).