Invata ce trebuie sa iei in considerare cand doresti niste lenjerii de pat

de

TOP 3 criterii de luat in considerare pentru lenjerii de pat

  1. Alege o dimensiune potrivita: Asigura-te ca atunci cand iti alegi lenjerii de pat, sa stii care sunt dimensiunile acestuia pentru a lua o decizie corecta. Daca alegi spre exemplu un cearsaf care nu prezinta elastic, ai grija ca acesta sa fie cu cel putin 30 cm mai mare decat saltea, acest fapt iti va asigura o fixare potrivita sub salteaua patului. Acelasi criteriu trebuie luat in considerare si pentru cearsaul de pilota, trebuie sa fie putin mai mare decat patul. Dimensiunea unei fete de perna trebuie sa corespunda formei acestora, spre exemplu, patrata sau dreptunghiulara;
  2. Alege o culoare potrivita: Gusturile si preferintele depinde de fiecare client, atunci cand vine vorba de culoare si chiar de model. Culoarea trebuie sa se potriveasca nu doar cu gusuturile tale personale, dar trebuie sa aiba o ambianta potrivita cu decorul si mobilierul din camera. Un sfat de la noi, alege culori care sa fie in contrast cu mobilierul. De asemenea, tine cont de stilul in care este amenajat dormitorul;
  3. Alege un material potrivit: Unul dintre cei mai importanti criterii este materialul din care sunt realizate aceste lenjerii de pat. De aceea, acorda o importanta cand alegi materialul, inainte de model sau culoare. Exista pe piata mai multe tipuri de materiale. Iar la Patone gasesti lenjerii de pat din: bumbac, finet, cocolino etc.

 

Cum sa ai grija de niste lenjerii de pat

Atunci cand achizitionezi un set nou de lenjerii de pat trebuie sa fii atent la modul corect de ingrijire a acestora. Daca aceste lenjerii nu sunt ingrijite intr-un mod corespunzator, exista riscul ca aceste lenjerii sa se deterioreze mult mai repede. Astfel ca produsele de ingrijire a acestora joaca un rol extrem de important in tot procesul de ingrijire a acestora.

  • Un prim detaliu, foloseste mereu inalbitori si nu clor. Mai mult ca sigur ca iti doresti sa indepartezi doar pata de pe lenjerie, si nu intreg imprimeul acestora;
  • Iar pentru un grad si mai mare de siguranta pentru sanatatea celor care folosesc aceste lenjerii, incearca sa folosesti produse bio care nu afecteaza in vreun fel sanatatea ta si a celor din jur.

La Patone gasesti cele mai bune asternuturi

Un set de lenjerii de pat oferite de catre Patone sunt o alegere favorita a mai multor persoane datorita faptului ca au o textura foarte fina care garanteaza un somn odihnitor.

Exista modele  care sunt preferate de o gama extrem de mare de clienti tocmai pentru textura extraordinara pe care o au acestea.