Invitatiile de nunta

de

Ati putea sa va intrebati, acum in era tehnologiei, ce rost mai au invitatiile de nunta, cand puteti sa trimiteti in doar cateva minute un email catre toate rudele si prietenii pentru a le lansa invitatia la nunta voastra. Ei bine, ca si rochia de mireasa ori costumul de mire, ca tortul de nunta ori ca buchetul miresei, invitatiile de nunta tiparite intr-un format cat mai stilizat, fac si ele parte din traditia frumoasa a sarbatorii unice care este o nunta.

Pentru ca invitatiile de nunta devin niste amintiri in sine, poate printre cele mai importante de la o nunta, alaturi de marturii, noi ne-am specializat in a va oferi realmente sute de variante si formate in care puteti crea propriile invitatii de nunta.

La noi gasiti o aplicatie gratuita pe site in care puteti crea si previzualiza propria voastra invitatie de nunta. Facem fiecare detaliu al celui mai important moment din viata voastra sa fie cu adevarat memorabil. Sute de feluri de carton, sute de culori, fonturi si formate dintre care puteti alege.

Invitatiile de nunta este recomandabil sa se inmaneze personal. Cei doi logodnici fac un mic turneu pe la rude si prieteni, moment de impartasire mutuala a emotiei momentului care urmeaza. Sa inmanati personal o invitatie frumos lucrata inseamna sa exprimati consideratia voastra fata de cei pe care ii doriti alaturi sa impartasiti acest moment atat de important.

Contactand consultantii Casa Anke si optand pentru o nunta organizata integral de noi va puteti bucura de numeroase promotii, un buget stabilit eficient si avantajos pana la ultimul leu, astfel incat invitatiile pentru nunta pot deveni chiar bonusul gratuit care sa adauge o nota de eleganta asupra modului in care ii anuntati pe cei dragi de evenimentul fericit din viata voastra.