La ce trebuie sa fi atent atunci cand alegi un distribuitor de aparatura medicala

de

Aparatura medicala este esentiala pentru orice tip de cabinet medical. Acesta ajuta foarte mult procesul de analizare, diagnosticare si tratare al pacientilor.

Fie ca vorbim de aparatura medical de analiza generala sau de aparatura medical specifica, performanta produselor trebuie sa fie una ridicata, care sa ofere rapid rezultate doctorului specialist, cu o eroare de calcul care sa tinda spre zero.

Aparatura medicala intalnita in orice tip de cabinet

Printre cele mai cruciale produse pe care le intalnim in cabinetele medicale sunt analizoarele. Cel mai raspandit analizor este cel de hematologie, care analizeaza rapid orice proba de sange. Acest aparat medical este capabil sa analizeze proba de sange in mai putin de un minut, iar rezultatele sunt unele detaliate, care cuprind in medie aproximativ 50 de parametrii. Un astfel de echipament medical este foarte utilizat in centrele de colectare de sange, acolo unde sangele oricarui donator este analizat inainte de prelevare.

Acesta nu este singurul analizor pe care il intalnim in cabinetele medicale, analizorul de biochimie este si el unul foarte utilizat, iar sfera se poate extinde pana la analizoarele de chemiluminiscenta sau cele de imunologie.

Aparatura medicala specifica

In cazul aparaturii medicale specifice, cele mai des intalnite produse sunt radiografele si ecografele. Acestea sunt specifice cabinetelor de ortopedie, respectiv cabinetelor de ginecologie.

Performanta, la fel ca in cazul analizoarelor este cruciala, mai ales in cazul aparatului de radiologie, care emite radiatii x, periculoase pentru corpul uman. Cu ajutorul tehnologizarii domeniului medical din ultima perioada, au aparut in piata radiografe care emis foarte putine radiatii x, iar sanatatea pacientilor nu mai este pusa in pericol.

In cazul ecografelor, inovatiile din domeniu au dus la aparitia unor sonde care pot emite frecvente ridicate de pana la 20.000 de Hz, cu ajutorul carora tesuturile sunt analizate in profunzime, iar imaginea rezultata este una cu un contrast sporit.

Distribuitori de aparatura medicala performanta

In piata exista cativa distribuitori de aparatura medicala care pun accentul pe performanta. Printre acestia am indentificat firma Proton, care are si website de prezentare, acolo unde sunt prezentate detaliat toate produsele, insotite chiar de brosura oficiala oferita de producator.

Atunci cand alegi un distribuitor de aparatura medicala, pe langa gama de produse care te intereseaza, trebuie sa fii atent si la programele de parteneriat pe care ti le poate oferii. Prin intermediul acestor programe pot fi obtinute usor discounturi la produsele medicale care te intereseaza sau poti obtine consumabile pentru acestea.