Lena Criveanu – profesor la cursurl de design vestimentar de la DallesGO

de

Daca visul tau este sa ajungi un designer vestimentar foarte cunoscut, trebuie sa vii neaparat la cursurile de design vestimentar de la DallesGO, cursuri care au loc in Bucuresti, la sediul DallesGO, in fiecare saptamana. Cursurile after work te vor introduce foarte repede in lumea modei si vei invata care sunt principalele concepte pe care trebuie sa le stii despre accesorii si bineinteles despre haine.

Majoritatea colectiilor diferitelor case de moda sunt lucruri pe care marii designeri le vad ca si niste idei noi si foarte fresh in gama couture. De regula, majoritatea deisgnerilor iau in calcul extrem de multi factori in momentul in care se apuca sa creeze haine pentru o colectie noua. De cele mai multe ori, detaliile legate de tema, consistenta si stil sunt luate foarte in serios.

La DallesGO, la cursul de design vestimentar, vei invata foarte multe notiuni pe care sa le aplici pentru viitoarea ta cariera de designer. Desi poate acum, visul tau de a deveni un designer cunoscut pare imposibil, te asiguram ca dupa ce vei lua parte la cursul de design vestimentar pe care DallesGO il ofera, lucrurile ti se vor parea foarte usoare.

  • Lena Criveanu – imediat dupa ce a debutat in 2006, Lena Criveanu, profesor la cursul de design vestimentar de la DallesGO s-a dovedit a fi una dintre cele mai interesante si apreciate voci ale noii generatii de designeri vestimentari de la noi. Colectiile sale au fost adesea plasate de criticii de moda la granita dintre moda si arta, imprimeurile si materialele pictate sau chiar \”sculptate\” au devenit semnatura ei. A participat cu colectii la targuri de profil din New York si Paris.a
  • Lucian Broscatean – este considerat unul dintre cei mai buni designeri ai generatiei sale. Pornind de la activitatea de profesor la Universitatea de Arta si Design de la Cluj-Napoca si pana la jobul sau ca designer vestimentar pentru brand-ul Irin Schrotter, Lucian a devenit profesor la DallesGO.

Pentru a prinde ultimele locuri la cursul de design vestimentar de la DallesGO, inscrie-te acum pe www.dallesgo.ro sau poti trimite un email la [email protected]. Cursul de design vestimentar desfasoara pe Strada Ion Oteteleseanu, nr. 2, et. 2, in Bucuresti. Feedback-ul celorlalti cursanti care au terminat cursul de design vestimentar pot fi urmarite pe canalul de pe Youtube al celor de la DallesGO, canal unde poti vedea feedback-uri de la toate cursurile DallesGO.