Lenjerii de pat din bumbac moderne si calitative

de

Lenjeriile de pat ajuta la decorarea incaperii, astfel, pentru a fi in acord cu tot cadrul si stilul de ornament ales.

Intrebuintand lenjerii de pat din bumbac moderne si calitative, va rasfatati, in primul rand pe dumneavoastra.  Aveti posibilitatea de a opta pentru panzele cele mai scumpe pentru a face patul ireprosabil, matase, ranforce, bumbac satinat. Insa, fiindca sunt trainice si netede, de multe ori sunt alese lenjeriile de pat din bumbac. Aceste lenjerii de pat din bumbac sunt in intregime hipoalergenice si ofera moliciunea caracteristica acestei tesaturi.

Trebuie avut in vedere faptul ca lenjeriile de pat din bumbac se cuvine sa dureze ani si ani de zile! Asadar, consider ca este esential sa investim in tesaturi de calitate.

Selectionarea nuantelor sau a imprimeurilor atarna de gustul fiecaruia si in special  de obiectele de decor din dormitor. Pentru cei care au o odaie unicolora, modelele pentru lenjerii de pat pot oscila foarte mult. Pentru cei care detin deja un decor mai semnificativ, cel mai bine este sa opteze pentru modele netede, neutre sau care se suprapun.

Tesaturile de pat de bumbac sunt bine apreciat de oameni oriunde. Aceste haine poseda in necontenit, diferite calitati remarcabile. Nu este nici un secret faptul ca patul facut dintr-un bumbac a fost permanent respectat pentru ca ii permite corpului sa respire, si nu exista consecinte nefaste pentru pielea umana. Mai mult decat atat, hainele din bumbac de calitate sunt foarte durabile. Aceste lenjerii de pat din bumbac nu cedeaza la nenumarate spalari rapide si apoi vor ramane intacte si isi vor pastra aspectul original.

Bumbacul  este cel mai  popular in lumea fibrelor textile. Bumbacul face parte din categoria fibrelor naturale, care sunt de origine vegetala. Fibrele de bumbac pot fi uzate ca fir independent pentru a fabrica diferite  lucruri, cum ar fi camasi si lenjerii de pat, sau imbinate cu alte fire care confera stabilitate marfurilor.  Tesaturile realizate din 100%  bumbac sunt  elastice si higroscopice, ceea ce creaza produsul linistit in timpul folosirii.

Proprietatile pozitive ale bumbacului ÔÇô cresc in mediu liber,sunt hipoalergenice, absorb umezeala, sunt moi iar tesatura confortabila nu irita pielea, are o permeabilitate cu doua sensuri de aer si umiditatea este usor absorbita, nu creaza electrificarea.

 

Proprietati negative ale bumbacului – un grad ridicat de contractie, se sifoneaza foarte rau, rezistenta la abraziune scazuta dupa spalari frecvente ( pierde rapid aspectul ), are uscare lenta.

Seturile de lenjerii de pat din bumbac pot fi gasite in magazinele de profil la preturi accesibile pentru toate buzunarele.