Microsoft Romania devine Reichsoft

de

Decizie controversată pentru reprezentanța Microsoft România! În urma rezultatelor alegerilor prezidențiale din acest an, și ca urmare a câștigării, de către Klaus Iohannis, a cursei pentru Cotroceni, s-a decis redenumirea acesteia în Reichsoft România. Foarte multă lume nu a fost de acord cu mutarea, tocmai de aceea, toți cei care s-au împotrivit, au fost eliminați din funcții, fiind suspectați că simpatizează cu Ion Iliescu, Nicolae Ceaușescu, Gheorghe Gheorghiu Dej, Emil Bobu, Stalin și Lenin.

Persoanele asupra cărora planau chiar și cele mai mici suspiciuni, au fost trimise într-un concediu prelungit la stațiunea din Birkenau. Aceasta a fost aleasă, cu un număr uriaș de voturi, în urma unui sondaj de opinie lansat de către staff-ul de campanie al lui Iohannis pe rețeaua de socializare Facebook. Acolo, din cei 6 milioane de susținători ai acestuia, au reușit să își exprime dreptul la vot electronic, numai 7,5 milioane.

Bineînțeles, au existat și alegători nemulțumiți de modul în care s-a desfășurat procesul de vot. Unul dintre ei a spus că a așteptat în frig și ploaie toată ziua, în fața monitorului laptop-ului, pentru a putea să-și facă datoria sa de cetățean aflat în diaspora. În scurt timp, i s-au alăturat și alți oameni la fel de nemulțumiți ca el, care au început să scandeze lozinci anti Iliescu, acuzându-l pe acesta că încearcă să fure alegerile și că vrea să iasă, din nou, pentru a nu știu câta oară în ultimii 25 de ani de la Ceaușescu încoace, președinte.

Revenind la știrea noastră, conform noii organizări și noii direcții a reprezentanței Reichsoft România, primul produs al companiei, pe piața din țara noastră, va fi sistemul de operare Windows 1945. El se adresează, în special, generației Facebook, acei eroi tineri, liberi și frumoși care au luptat împotriva comunismului, luându-și țara înapoi.

Ulterior, se anunță și un service pack special conceput pentru cei din afara granițelor țării, numit DP (DiasPora).