Misiunea Curtea: 3 Lucruri la care este esential sa fii foarte atent

de

Desi in mod inexplicabil focusul nostru este indreptat de cele mai multe ori inspre acele lucruri care tin de interiorul caminelor noastre, nu trebuie sa uitam de faptul ca atat curtea, cat si gradina sunt zone adiacente care alcatuiesc identitatea unei case. Amenajarea curtii intr-un stil modern reprezinta visul oricarui proprietar de locuinta, insa de cele mai multe ori oamenii renunta la acest lucru considerand-ul mul prea costisitor.

Realitatea insa este cu totul alta, iar lucrurile sunt cu atat mai simple daca ai deja in minte conturata o idee cu privire la modul in care iti doresti sa arate curtea ta. Stilul arhitectural modern este unul caracterizat in mare parte de simplitate si de culori individuale, astfel ca din acest punct de vedere lucrurile ar trebui sa fie destul de simple.

O curte moderna este una de neconceput fara pavaje, fapt pentru care alegerea acestora ar trebui sa reprezinte un punct de plecare in amenajarea curtii. Pavajele se regasesc in prezent intr-o diversitate aproape nelimitata, ceea ce inseamna ca avem la dispozitie posibilitati multiple prin care putem alege pavaje premium, precum sunt cele de la https://www.globall.ro/pavaje-premium.html, pavaje cu ajutorul carora sa ne amenajam o curte de invidiat, in ton cu cele mai noi tendinte in amenajarile exterioare.

Iata asadar 3 lucruri esentiale la care ar trebui sa fim foarte atenti atunci cand avem in plan amenajarea sau redecorarea curtii.

Indreapta-ti atentia inspre pavaje moderne si de calitate.

Calitatea este un aspect peste care nu ar trebui sa trecem pur si simplu cu vederea deoarece acest lucru influenteaza semnificativ durata de viata a pavajelor. In general suntem obisnuiti sa credem ca pavajele sunt investitii pe care le facem pe viata insa acest lucru este valabil doar in situatia in care alegem din start un pavaj de calitate. Intretinut corespunzator, un pavaj de calitate este un lucru suficient pentru ca tu sa te poti bucura pentru vreme indelungata de o curte moderna.

Apeleaza la decoratiuni.

Desi in arhitectura moderna suntem incurajati sa ne indreptam atentia inspre minimalism si simplitate, cert este faptul ca nu putem neglija in totalitate decoratiune de exterior, fara de care curtea ar fi complet lipsita de viata. Jardinierele spre exemplu sunt niste decoratiuni exterioare extrem de practice in curte si in gradina, avand in vedere ca pe langa plusul estetic pe care il aduc, aceste decoratiuni ne ofera posibilitatea si de a pastra diverse plante in interiorul lor, lucru care de asemenea va contribui la estetica acestui spatiu.

Mare atentie la acordurile cromatice pe care le creezi!

Cromatica este un capitol important atunci cand vorbim despre amenajari interioare si exterioare avand in vedere ca o alegere neinspirata in acest sens poate compromite in totalitate imaginea de ansamblu a curtii. Asadar, asigurata ca intre elementele existente in cadrul curtii sau pe cele pe care urmeaza sa le alegi se stabileste un acord cromatic potrivit. Evita sa alegi prea multe culori avand in vedere ca acest lucru este departe de a mai putea fi numit arhitectura moderna.