Mobila pentru copii – pat copii

de

Mobila pentru copii – pat copii, imaginatie si culoare.
Copii de ieri, copii de azi, cu totii au visat sau viseaza la camera lor frumos si colorat mobilata cu mobila pentru copii.
Am pornit in cautarea celor ce confectioneaza mobila pentru copii.
O mana de oameni cu imaginatie si-au transformat hobby-ul in job si confectioneaza cu bucurie mobila pentru copii din toata tara.
Ne-am oprit si am vorbit cu unul dintre ei.
Inceputul a fost timid: a fost confectionat mai intai un scaunel, o masuta, o bancuta, un dulapior – pentru copii, pentru nepotei sau mai micii vecini.
Cum reclama din om in om este cea mai veche si cea mai buna reclama, micul nostru confectioner de mobila pentru copii a inceput sa aibe comenzi din ce in ce mai diverse si mai multe.
Dupa o perioada in care omul nostru cu suflet de copil a tot mobilat camerele copiilor cunoscutilor si cunoscutilor cunoscutilor lui :), s-a decis sa treaca mai departe si sa transforme pasiunea intr-o mica afacere.
Si-a deschis un mic atelier, a inchiriat un spatiu in care si-a expus produsele confectionate; si pentru ca personajul principal al povestii noastre traieste in era internetului, bineinteles ca a creat si un magazin virtual unde a postat toate corpurile de mobilier pentru copii ce au iesit din mana lui de-a lungul timpului.
Omul nostru este inventiv si creativ, reuseste sa aduca la viata diferite forme de paturi pentru copii. Dintre toate paturile gandite de-a lungul timpului, cel mai indragit pat pentru copii este modelul pat masina.
Astazi gasim zeci de modele de paturi masina create de el. Pentru copii este suficient doar un asemenea pat pentru a porni o calatorie minunata in lumea imaginatiei. Insa, pentru cei care isi doresc mai mult, confectionerul nostru a gandit dormitoare complete pentru fiecare model de pat masina imaginat.
Ca in oricare alt domeniu, concurenta este mare, insa, dand dovada de seriozitate, punctualitate, preturi corecte si lucru bine facut, omul nostru a reusit sa se mentina pe piata. Astfel, se fac 5 ani de cand micul confectioner bucura sufletele micilor sai clienti. Numarul clientilor a crescut de la 100 clienti intr-un an la 1500 clienti intr-un an. Acum, primele corpuri de mobilier pentru copii realizate, bucura pe fratiorii sau verisorii mai mici ai primilor proprietari :). O bucurie imensa si pentru confectionerul nostru – generatii intregi de copii care cresc fericiti ca au in camerele lor mult-ravnitele modele pat-masina si restul mobilierului asortat acestora.