Modele unghii de iarna cu o varietate de culori

de

Daca primavara femeile prefera o manichiura in culori vii sau pastelate, calde, pentru anotimpul rece majoritatea aleg nuantele reci sau metalizate, cum ar fi cele aurii sau argintii, care au un efect monocolor insa cu adevarat original, creandu-se cu ajutorul lor superbe modele unghii de iarna, care-ti pun in evidenta mainile in lunile reci ale anului.

Cum nuantele trebuie sa se asorteze cu tinuta, de obicei sunt preferate culorile mai inchise pentru anotimpul friguros, cum ar fi violet, albastru, verde sau maro. Culoarea purpurie este utilizata in toate nuantele ei, de la violetul luminos si vibrant, pana la tonurile inchise si opace.

Modele unghii de iarna, cu efecte spectaculoase

Pentru domnisoarele romantice si misterioase, o manichiura pe albastru este foarte potrivita, mai ales daca se mizeaza pe acea tonalitate care sugereaza miezul de noapte, o culoare atat de intensa si invaluitoare. Toata gama de verde este la moda pentru o manichiura specifica acestui anotimp, de la tonurile foarte deschise, pana la cele mai intunecate. Pentru un efect si mai spectaculos, se poate adauga un lac cu sclipici, care pune in valoare aceasta culoare. Maroul este si el preferat pentru anumite modele unghii de iarna, deoarece este o culoare calda si confera o anumita senzatie de siguranta, amintind in acelasi timp de ciocolata si dulceata.

Tehnica manichiurii luna, pentru modele unghii de iarna

Gama larga de culori potrivite pentru manichiura de iarna ofera tuturor femeilor posibilitatea de a alege un lac de unghii care sa se potriveasca personalitatii lor si, in acelasi timp, sa fie la moda. O tehnica aparte foarte des utilizata in perioada rece a anului este si asa numita manichiura luna, care este de fapt un tip de manichiura frantuzeasca, ce se poate realiza si in cazul unghiilor scurte, cat si al celor lungi. Practic, se deseneaza o semiluna de culoare mai deschisa la baza unghiei, pana la cuticule. Este destul de simplu de realizat, folosindu-se benzile de hartie adeziva, pentru a obtine forma perfecta.

Cum se executa unele modele unghii de iarna

Tot ceea ce-ti trebuie pentru a aplica aceasta tehnica cu brio este sa urmezi cateva reguli destul de simple. In primul rand iti alegi cele doua culori pe care vrei sa le folosesti si benzile de hartie adeziva. Acoperi unghiile cu un strat de lac transparent si astepti pana cand este complet uscat, dupa care aplici un al doilea strat, de culoarea pe care o preferi. Desigur, si acesta trebuie sa se usuce complet inainte de a trece la urmatoarea etapa, care consta in aplicarea benzilor adezive specifice manichiurii frantuzesti si umplerea cu cea de-a doua culoare, mai deschisa, a semilunii de la baza unghiilor.

Dupa ce totul este absolut uscat, se indeparteaza autocolantele si se trece la ultima faza pentru obtinerea acestor modele unghii de iarna, anume aplicarea lacului transparent de fixare. Este o etapa care nu trebuie sarita, deoarece confera un aspect mai ingrijit intregii manichiuri si o face sa dureze mai mult timp.
Mai multe detalii vezi pe site-ul  : www.Unghiute.ro