Mos Craciun, personajul preferat al iernii de inchiriat in Constanta

de

Cum va reamintiti sarbatorile de iarna din copilarie? Pentru oamenii din Constanta trecuti de o anumita varsta, Craciunul are o insemnatate diferita de cea din ziua de astazi. Craciunul era sarbatoarea in care toata familia, cu bunici, parinti, unchi, matuse, copii si nepoti pentru a se bucura impreuna de sfanta sarbatoare cu glume, bunatati, prajituri si colinde. Traditia nu includea de cele mai multe ori si personajul magic pe care copiii din ziua de azi il cunosc ca fiind un batran cu barba alba si straie rosii cu alb care vine tras de o sanie la care sunt inhamati renii magici zburatori – Mos Craciun. Acesta era mai degraba in trecut un batran care venea cand copiii toti dormeau si le lasa darurile sub brad. Mos Craciun nu prea era vazut de copii, ci era mai degraba o legenda pe care le-o spuneau parintii, si il vedeau numai in imaginatia lor!

Acum, copiii chiar il cunosc pe Mos Craciun! El vine la serbari pentru prima data, de obicei la gradinita, dar uneori si la scoala. Mai apoi, Mos Craciun vine la ei acasa si le aduce cadourile din partea familiei. De regula, un parinte, un bunic sau un unchi se va deghiza in Mosul pentru a veni acasa, unde sunt adunati mai multi copii. Din pacate, de cele mai multe ori, parintii, bunicii sau unchii nu joaca bine rolul lui Mos Craciun… si este indeajuns ca un singur copil sa dibuiasca cine se afla in spatele straielor de Mos Craciun si sa recunoasca pe membrul familiei care s-a deghizat pentru a il da in vileag si a le spune si celorlalti copii ca acel Mos Craciun nu este cel adevarat.

Acum in Constanta, parintii si bunicii aleg sa inchirieze un Mos Craciun acasa  in seara de ajun, tocmai pentru a evita sa spulbere magia din jurul lui Mos Craciun. Si aceasta este cea mai buna solutie, deoarece Mos Craciun de inchiriat la domiciliu va fi un strain pe care copiii nu il vor recunoaste, si va fi bine interpretat, deoarece el este un actor sau student la actorie care va sti sa il joace pe Mos Craciun. Mai mult, el va purta un costum profesional si copiii vor fi convinsi ca acesta este Mos Craciun cel adevarat!

O inchiriere de Mos Craciun acasa nu este costisitoare in Constanta, si va amplifica in mod spectaculos misterul din jurul sarbatorilor pentru copii! In plus, acest obicei se preteaza si la serbari la gradinita sau scoala, astfel ca Mos Craciun poate fi inchiriat si acolo, pentru a asculta poeziile si colindele copiilor pregatite special pentru Craciun. Iar acum Mos Craciun poate fi inchiriat cu celelalte ajutoare ale sale, Mascota Ren, Mascota Om-de-Zapada, Craciunita si spiridusii sau ingerasii Mosului. Aceste ultime ajutoare vor incanta copiii realizand picturi pe fata si modeland baloane colorate in toate formele si vor face jocuri interactive cu ei! De asemenea, pot fi prezentela petrecere si personaje din desene animate, precum Elsa si Anna din Frozen, Mickey si Minnie Mouse, si multe altele.

Cu siguranta, Mosul poate veni si la birou la orice firma in Constanta pentru copiii angajatilor. Iar la o petrecere unde sunt prezenti si o multime de adulti, se poate inchiria si o Craciunita sau ingerasi pentru a face fotografii frumoase ca amintire si marturie pentru toata lumea.

Dar sarbatorile de iarna nu trebuie neaparat sa fie legate numai de personajul Mos Craciun. Acum, in preajma sarbatorilor, oamenii din toata tara sau din strainatate pot inchiria o Mascota Ren sau Om de Zapada, o Craciunita sau un ingeras pentru a livra cadouri pentru cei dragi care se afla in judetul Constanta sau Tulcea si pentru a face o surpriza inedita celor care se afla departe de ei!

Personajul magic si prietenii sai pot fi inchiriati oriunde in Constanta, Mamaia, Navodari, Agigea, Eforie Nord, Eforie Sud, Vama Veche, Mangalia, 2 Mai, Cernavoda, Medgidia, Harsova, Murfatlar, Macin, Tulcea, Cumpana si oriunde doresc clientii in judetul Constanta si Tulcea.

Exista, prin urmare, o multime de posibilitati prin care putem pastra farmecul sarbatorilor de Craciun in Constanta, prin inchirierea personajelor de iarna pentru a anima orice serbare sau petrecere de Craciun acasa sau domiciliu, adica in familie, sau la birou, la firma, la gradinita sau scoala. Totul este la indemana oricui! www.moscraciunevenimenteconstanta.ro ! Mosul poate veni acum la evenimentul dumneavoastre de Craciun! Haideti sa facem sarbatorile memorabile impreuna!