Motive pentru implicarea femeilor în fotbal

de

La fiecare 4 ani, atunci când are loc Campionatul Mondial de Fotbal, puteți auzi tot felul de comentarii și glume care reprezintă o mare diferență în modul în care abordează bărbații fotbalul față de femei. Bărbații sunt interesați numai în a urmări, a vorbi și a respira fotbal, în timp ce femeile trebuie să se rezume la alte activități și să se întrebe când naiba se termină odată campionatul ca viața lor să poată reveni la normal din nou.

Ceea ce femeile nu prea realizează, este că un campionat sau o cupă europeană de fotbal le oferă lor posibilitatea de a se apropia și mai mult de prietenii, soții sau amicii lor bărbați. În același timp, acest sport le permite să vadă lucrurile și din altă perspectivă, din cea a bărbatului.

Evident, o femeie nu trebuie să urmărească un meci de fotbal doar de dragul de a-și face soțul sau prietenul fericit, ci trebuie să și înțeleagă ce anume îl atrage pe el la acest sport și de ce este el atât de vrăjit de un teren de fotbal și de 22 de jucători care aleargă, aparent ca niște nebuni, după o minge.
Așadar, iată de ce ar trebui ca o femeie să fie și ea interesată în a urmări măcar un singur meci de fotbal. Mai jos am alcătuit o listă cu 10 motive pentru care o femeie ar trebui să fie implicată în fotbal, fie doar și prin simplul uitat la televizor!

1. O mulțime de jucători arătoși

Acest motiv nu este pus printre primele degeaba. Gândiți-vă că măcar un singur jucător dintre cei 22 de pe teren iese, în unele cazuri, mai mult în evidență decât ceilalți, indiferent din țara care provine și de naționalitatea pe care o are.

Ținând cont că nu este singurul care se află într-o astfel de situație, putem spune fără probleme că doamnele și domnișoarele au de unde alege favoritul lor atunci când urmăresc un meci de fotbal.

2. Pariurile erotice

Dacă partenerilor voștri le place fotbalul, atunci stârniți-le interesul cu diverse pariuri „obraznice” (sau mai puțin obraznice), pe care le puteți pune pe echipa lor preferată. În acest fel, relația voastră poate rămâne sau poate deveni și mai interesantă! Nu uitați să respectați pariurile puse, indiferent dacă le câștigați sau le pierdeți.

Nu este frumos să bateți în retragere dacă rezultatul nu vă este favorabil!

3. Urmărirea meciurilor împreună

Realitatea este că toți bărbații (sau cel puțin o foarte mare parte dintre ei) iubesc fotbalul. Ca atare, nu ar strica să vă alăturați și voi, doamnele sau domnișoarele, lor atunci când aceștia se uită la un meci.

Un meci de fotbal este un prilej foarte bun de a descoperi acea parte mai pasională și mai emoțională a unui bărbat.

4. Pauza din timpul meciului

Pentru acele reprezentante ale sexului frumos care nu știu cum stă treaba cu un meci de fotbal, vreau să le spun că fiecare partidă este împărțită în două reprize a câte 45 de minute fiecare. Între ele, există o pauză de vreo 15 minute.

Ce puteți face în timpul unui meci? Fie sunteți invizibile și nu vă deranjați prietenul sau soțul de la a urmări partida, fie vă implicați și voi alături de el. Dar ce se poate face la pauză?

Puteți face orice, pentru că bărbatul nu mai este concentrat asupra evoluției meciului și se poate relaxa puțin. De exemplu, dacă urmăriți un meci direct pe teren, la pauză puteți merge la vestiarul echipei favorite alături de soț sau prieten pentru a-i vedea pe unii dintre jucători.

În acest fel, bărbatul ajunge să-și întâlnească idolii mai de-aproape, iar voi vă puteți clăti un pic ochii cu specimenele încântătoare din fața voastră!

5. Femeile sunt atrăgătoare și interesante

Nu fotbalul este cel care face o femeie atrăgătoare neapărat, pentru că fiecare dintre voi are propriile ei virtuții. Dar fără îndoială, bărbații sunt atrași de femeile cu care pot discuta lucruri interesant, în special subiecte de care ei sunt pasionații (cum este fotbalul în cazul de față).

6. Îmbrăcați-vă în tricouri sexy

7. Ardeți energie

Nu am idee câte calorii se ard în timpul urmăririi unui meci, dar aș îndrăzni să zic că destule. Gândiți-vă numai câte strigături și sărituri face un adevărat fan pasionat de fotbal la fiecare ocazie de gol pe care o are echipa sa preferată! În final, indiferent care este rezultatul meciului, vă veți fi simțit ca și când ați fi alergat sau ați fi făcut exerciții la sala de forță timp de o oră.

8. Puteți întâlni oameni interesanți

Indiferent de locația în care urmăriți un meci de fotbal, fie stadion, fie în propria casă, aveți oportunitatea de vă strânge laolaltă cu mai mulți oameni. În acest fel, vă puteți face prieteni și puteți cunoaște persoane cu adevărat interesante.

9. Valorile

Practicarea oricărui sport necesită sacrificii mari și dedicare. În fotbal, este nevoie de un fel de lucru în echipă unic. Jocul de fotbal îi cere cerui care îl practică să fie disciplinat și să se antreneze din greu.

Provocările din timpul meciului ajută la testarea și la construirea perseverenței. Astfel de valori trebuie respectate și pot fi valabile și în alte aspecte al vieții noastre.

10. Campionatul Mondial are loc odată la 4 ani

Iar acesta este un lucru bun. În timpul anului, puteți urmări meciuri din diverse legi și țări, precum Anglia, Spania, Argentina sau Columbia. Însă Campionatul Mondial cred că este mai interesant și trebuie să i se acorde o atenție mai mare, mai ales că se organizează odată la 4 ani.

Atunci întreaga lume trăiește și respiră fotbal. Așa că nici voi nu ar trebui să faceți excepție!

Mai știți și voi alte motive? Așteptăm comentariile voastre pe acesta temă interesantă .