Motivele pentru care oamenii apeleaza la impachetari cu tunel infrarosu

de

Fiecare persoana care sedecide ca prea sa inceapa o etapa de remodelare corporalala un anumit momentin viata are propriile sale motive si obiective unice. Unora le place sa faca sport mult ca sa obtina rezutate destul de greu in timp, pe cand altii apeleaza la sedinte de impachetari cu tunel infrarosu si scapa rapid de grasimea excesiva de la vivel subcutanat.

De ce aleg clientii impachetari cu tunel infrarosu?

Dupa cum am spus, exista o lista de varii motive. Printre ele amintim de pierderile de centimetri, de asistenta pentru reducerea celulitei, ranile corporale, durere generala, relaxare, durere musculara, si multe alte preocupari pentru sanatate care trebuie enumerate aici.

impachetari cu tunel infrarosu

Specialistii in reconturarea corporala va incurajeaza sa aveti o discutie cat mai rapida si mai detaliata cu medicul dumneavoastra cu privire la obiectivele ce urmeaza a fi stabilite pentru a aduce rezultate eficiente. Este indicat sa fiti pe deplin informati si sa va simtiti cat mai confortabil cand vine vorba despre acest serviciu.

Beneficii la efectuarea sedintelor de impachetari cu tunel infrarosu

 • Sunt utilizate in mod deosebit pentru situatii cum ar fi pierderea grasimii de la nivelul subcutanat, gestionarea greutatii, gestionarea durerii, reintinerirea pielii si reducerea celulitei.
 • Energia radianta in cadrul tratamentului prin impachetari cu tunel infrarosu patrunde direct in tesuturile corpului la o adancime de pana la 2 mm.
 • Dupa cum am mentionat anterior, beneficiile utilizarii unor impachetari cu tunel infrarosu indeparteaza durerea si rigiditatea articulatiilor;
 • Reduce eficient stresul si oboseala
 • Arde cantitatile mari de calorii acumulate o perioada de aproximativ 36 de ore. La acest aspect trebuie sa mentionam faptul ca masa cantitatii de calorii variaza, in cele mai multe dintre cazuri, in functie de utilizator si de stilul de viata pe care il adopta;
 • Reduce considerabil celulita si aspectul inestetic de coaja de portocala pe care doamnele se chinuie foarte frecvent sa-l inlature;
 • Invioreaza complet corpul, facandu-va sa va simtiti si sa aratati mai fresh cu fiecare zi de tratament efectuata;
 • Sedintele de impachetari cu tunel infrarosu ajuta la detoxifierea si eliminarea impuritatilor din organism;
 • Imbunatateste sistemul imunitar;
 • Accelereaza circulatia singelui;
 • Si consolideaza sistemul cardiovascular.

Ce nu stiati despre impachetari cu tunel infrarosu:

Razele infrarosii reprezinta energia „chi” la oameni si animale, emisa chiar de lumina soarelui. Intensitatea acestor raze produsa de corpul uman fluctueaza constant. Atunci cand intensitatea este ridicata, ne simtim sanatosi si putem depasi maiusor bolile. Dar cand eele incep sa scada, suntem expusi bolilor si tindem sa imbatranim mai repede.

Putem fi expusi la caldura in tratamentul prin impachetari cu tunel infrarosu timp de cateva ore si nu va provoca niciodata arsuri pe piale. Caldura in infrarosu este complet sanatoasa si sigura pentru toata lumea.