Motivele pentru care sa achizitonati tevi rotunde trase

de

Tevile rotunde trase sunt foarte frecvent utilizate atat de catre specialistii in constructii, cat si de catre constructorii amatori datorita avantajelor pe care le ofera. Acestea sunt confectionate din lingouri de otel incalzite la temperaturi foarte ridicate, urmand a fi trase pe forme speciale pentru a lua forma unor cilindre goale pe interior. Acestea sunt cunoscute si sub denumirea de tevi fara sudura.

Ce proprietati prezinta tevile rotunde trase?

Fiind realizate din otel, acestea benfeciaza de calitatile excelente ale acestei materii prime. De asemenea, forma simetrica perfect rotunda si lipsa punctelor de sudura aduc numeroase avantaje.
tevi rotunde trase
Datorita materialului, formei si modalitatii de confectionare, tevile rotunde trase beneficiaza de o rezistenta excelenta la presiuni crescute, rezistenta la conditii nefavorabile (precum temperaturile extreme – foarte joase sau foarte crescute) si, implicit, de o durata foarte mare de viata.

De asemenea, datorita absentei punctelor de sudura, calculele de presiune sunt mai usor de efectuat, nefiind necesara luarea in calcul a calitatii sudurii.

Datorita calitatilor excelente, pretul tevilor rotunde trase poate fi usor crescut in comparatie cu alte produse similare. Cu toate acestea, raportul calitate-pret este unul foarte bun, iar datorita rezistentei si duratei de viata crescute, achizitionarea acestui produs reprezinta o investitie mult mai buna si de lunga durata, fiind foarte rentabile.

La ce pot fi acestea utilizate?

Calitatile tevilor rotunde trase fac ca acestea sa fie unul din materialele preferate ale expertilor in constructii cand vine vorba de proiecte ce necesita o rezistenta sporita, cum ar fi constructia de nave maritime, industria auto (realizarea diferitelor piese pentru masini), construirea elementelor pentru platforme.

O alta utilizare foarte comuna pentru tevile rotunde trase este in realizarea de conducte de gaze, apa sau orice fluid ce functioneaza sub presiune foarte ridicata. Aceasta intrebuintare se datoreaza rezistentei foarte bune oferite in special de lipsa punctelor de sudura, care in mod obisnuit reprezinta punctele slabe ale unei conducte.

Unde gasiti cele mai bune tevi rotunde trase?

Tevi rotunde trase de cea mai buna calitate si la pret foarte bun puteti gasi in magazinul online Mesteru Manole. Mesteru Manole este un magazin de constructii ce va pune la dispozitie o gama larga de materiale constructii, perfecte pentru cerintele proiectului dumneavoastra.