Mystery shoppingul si uneltele acestor solutii de marketing

de

Tot mai mult in ultima perioada, diferitele firme romanesti isi indreapta atentia catre aceste firme ce isi ofera serviciile de mystery shopping, servicii ce vin cu nenumarate beneficii pentru diferitele domenii de activitate.

In general, cele mai apreciate tipuri de servicii, pe care firmele romanesti le acorda o importanta destul de mare sunt acelea de verificare a calitatii personalului angajati. Mai precis, datorita acelui client misterios, diferitii angajatori pot verifica concret in ce masura angajatii respecta regulile impuse in comunicarea cu clientul.

Dupa cum spuneam si mai sus, beneficiile in urma unui astfel de proiect si a acelui rezultat pe care acel client misterios il va urmari este destul de important pentru aceste firme. Pe langa faptul ca aceste servicii iti vor arata concret pozitia pe piata cat si anumite detalii importante despre concurenta. De altfel, vei putea modifica sau implementa noi metode prin care iti poti atrage clienti noi sau metode prin care vei putea favoriza clientii deja obtinuti.

Activitatea unui client misterios si rezultatele obtinute de catre acesta

Asadar, acest client misterios este unealta cea mai importanta a unei firme de mystery shopping. Fiind ales cu foarte mare grija dintr-o baza de date speciale, tocmai pentru a putea analiza si a urmari acele scenarii prestabilite, pentru ca rezultatele obtinute sa fie din cele mai viabile.

Identitatea acestuia client misterios nu este cunoscute de catre intreprinderea ce va fi evaluata si nici momentul cand acesta va ajunge. Aceste lucruri sunt ascunde deoarece in urma acestui proces de culegere a acelor date din unitatile evaluate sa nu fie influentate de alti factori externi.

In urma analizei pe care acest client misterios o va face in unitate, toate datele vor fi trimise si analizate la randul lor in forma unor tabele grafice si evaluari precise, pentru ca ulterios, firma angajatoare sa ia cele mai bune decizii.

NewChallenge – firma de cercetari de piata din Bucuresti

Daca esti din Bucuresti si vrei sa accesezi serviciile unei firme specializate in cercetari de piata, va recomandam firma NewChallenge si serviciile de client misterios pe care le ofera. Rapoartele oferita in urma unei colaborari sunt unele extreme de relavante, pe baza carora poti sa iei decizii de business valoroase.

In afara serviciile de mystery shopping, NewChallenge ofera si servicii de cercetare de piata, cantitatva sau calitativa. Mai multe detalii despre serviciile oferite de acestia gasesti pe site-ul www.newchallenge.ro.

Dezvolta-ti business-ul corect si cerceteaza piata inainte de a lua orice decizie!