Necesitatea unei dezinsectii in perioada calda a anului

de

Perioada calda a anului coincide cu perioada in care apar si se inmultesc cei mai multi daunatori, in special insectele si parazitii precum tantarii, gandacii, puricii sau capusele.

Dezinsectia realizata de o firma specializata din domeniul DDD reprezinta cea mai buna solutie prin care poti preintampina aparitia daunatorilor sau ii poti elimina in cazul in care acestia si-au facut deja simtita prezenta.

Solutiile de dezinsectie pe care le gasim in supermarketuri nu sunt cele mai eficiente deoarece acestea contin doar o cantitate redusa de insecticid, iar efectul este unul pe termen foarte scurt care se poate observa doar atunci cand substanta este aplicata direct pe daunatori.

De ce sa alegi o firma de dezinsectie specializata

Firmele de dezinsectie care activeaza in domeniul DDD trebuie sa obtina periodic anumite avize si autorizatii de la autoritatile statului, care atesteaza calitatea serviciilor livrate. Aceste autorizatii si avize nu au doar un scop legal, cu aceste avize o firma care ofera servicii de dezinsectie poate cumpara acele substante toxice care atrag de la sine o eficienta sporita si rapida.

Procesul de dezinsectie pe care il urmeaza orice firma de dezinsectie este unul destul de simplu, dar care necesita o serie importanta de cunostinte in domeniu. De exemplu, in prima parte a procesului de dezinsectie, echipa care efectueaza lucrarea incearca sa identifice toti daunatorii prezenti in spatiul contaminat, dar si gradul de infestare, in functie de aceste date, se alege insecticidul potrivit, dar gradul de concentratie al acestuia.

De cele mai multe ori substanta toxica utilizata in dezinsectie este aplicata prin intermediul unor pompe cu presiune care pulverizeaza un strat subtire de substanta toxica sau prin intermediul unor atomizoare care imprastie un nor dens de insecticid.

Companii avizate DDD din Bucuresti

In Bucuresti gasim cele mai multe companii care ofera servicii de dezinsectie, deratizare sau dezinfectie. Printre acestea, firma DDD Nord este cea care detine toate autorizatiile necesare prestarii unor astfel de servicii si care le prezinta transparent pe website-ul de prezentare.

Acesta firma care executa servicii dezinsectie in Bucuresti, isi desfasoara activitatea atat in Bucuresti, cat si in Iasi, Suceava, Bacau, Cluj-Napoca, Focsani sau Constanta.

In ceea ce priveste dezinsectia oferita de acesta firma, ea poate fi atat profilactica, de preventie, care are ca scop impiedicarea sau aparitia daunatorilor, ori poate fi terapeutica, care are ca scop combaterea sau distrugerea daunatorilor.

In ceea ce priveste preturile, acestea difera in functie de tipurile de daunatori prezenti, dar si de dimensiunea spatiului. In general, costul incepe de la aproximativ 150 de RON pentru un spatiu de 30-35 mp si ajunge in cazul unui spatiu cu 4-5 camere la aproximativ 250 de RON.