Noi tendinte in makeup in anul 2019

de

In ceea ce priveste frumusetea, anul 2018 a fost destul de dragut pentru iubitorii de frumusete. Daca ati urmat tendintele de machiaj din acest an, stiti deja ca nimic nu constituie „prea mult” in aceste zile: sprancenele uriase, dintii vopsiti curcubeu, unghiile┬á rasucite tip tirbuson erau toate tendintele ingrozitoare care au sarit imediat de la newsfeed si pe oameni adevarati .

Si in timp ce acestea ar putea fi tendintele extreme pentru viata de zi cu zi, nu va temeti: tendintele de machiaj ale anului 2019 ies la lumina fara a se indeparta prea tare ce a fost la moda anul tercut.

Deci, cu alte cuvinte: Chiar daca ati vazut tot felul de umbre stralucitoare cu trei tonuri de nuante, puteti sa luati cu usurinta una dintre acele nuante si sa o adaugati in colturile ochilor pentru o privire mai simpla, de zi cu zi.

Versatilitatea – si o minte deschisa – este cheia. In plus, aveti un an intreg pentru a incerca diversele tendinte in materie de makeup.

Gloss ca de sticla

De fiecare data cand exista o tendinta extrema, cum ar fi buzele super-mate, moda se leaga de ideea opusa a acesteia. Acum, buzele lucioase revin la moda iar tendinta se va mentine – pentru ca va dura ceva timp ca buzele tuturor sa se rehidrateze dupa tendinta de buze mate, uscate, pe care au suferit-o in utlima perioada.

Contur delicat

Evidentiarea si conturul ochilor nu vor disparea niciodata. Dar, spre deosebire de anii trecuti, cand au aparut iteratii grele si vizibile ale tendintei, cu toate acestea se spune ca se va continua trecerea spre razboaiele mai putin dramatice pentru anul 2019.

Acestea sunt iluzii utile, dar vom vedea ca ele sunt folosite din ce in ce mai mult cu o usoara subtilitate pentru ca altfel nu mai poate fi magica.

Evidentierea stralucitoare

Machiajul bun incepe cu o piele ingrijita. Igiena si ingrijirea pielii se situeaza acum mai mult decat oricand pe lista de prioritatilor. Pielea cu aspect stralucior, ca de sticla a fost destul de in voga in 2018, si nu s preconizeaza ca va iesi din stil in anul 2019.

Tus de ochi neconventional

Potrivit profesionistilor, ochii de pisica vor fi reinventati in mai multe moduri decat in anul 2018. Liniile negre sau pigmentate sunt asteptate sa ia o pauza temporara pentru nuantele de maro si nuante puternic metalice, in timp ce forma, designul sau stilul va fi din ce in ce mai ciudat si creativ. Cum tin modelele pasul cu tendintele in make-up, puteti afla de pe acest site.

Odata cu trecerea timpului, tendintele de makeup o sa se modifice drastic de la an la an, dar totodata se vor reinventa cele vechi fara oprire. Asa ca nu trebuie sa va faceti griji daca nu ati folosit diverse tactici de machiaj deoarece cu siguranta vor reveni la moda in urmatoarea perioada.