Noua telecomanda NEEO controleaza orice din locuinta

de

Telecomanda NEEO este descrisa ca un lucru special intr-o lume virtuala inventata de o anomalie de codificari, dandu-i utilizatorului abilitati supraomenesti pentru a modifica regulile lumii din jurul sau.

NEEO, este un sistem de control de la distanta, un sistem inteligent, insa nu se cunoaste cert daca va dispune de spatiu suficient pentru diferite mofturi, dar inventatorii acestui dispozitiv conectat acasa sunt in curs de creare a unui nou tip de control de la distanta pentru crearea unei liste de dispozitive inteligente si produse electronice cu scopul sa ne usureze viata de zi cu zi.

 

Elementul principal, dupa designul si modernizarea sa, este ecranul de cristal al telecomenzii NEEO si afisajul de 291 pixeli de pe rezolutia ecranului Retina iPad. Ecranul de inalta rezolutie nu este un accident, echipa NEEO prevede controlul cu ajutorul a doua piese de acces control ca fiind simplu si si usor de utilizat ca oricare dispozitiv care functioneaza prin intermediul aplicatiilor.

 

O exceptie in acest caz, in loc de lansarea unor aplicatii individuale, dispozitivul de control NEEO modifica experienta intr-o singura telecomanda sau iOS, ori aplicatiile compatibile Android.

Centrul creierului este creat pentru a emite si a primi semnale de comanda de la aproape orice produs lansat in ultimul deceniu, compatibil cu peste 30.000 de dispozitive, inclusiv televizoare Sonos, Apple TV, Roku si Philips Hue, antena de satelit, DirecTV, internet al lucrurilor care foloseste Bluetooth. 4.0. Atunci cand este controlata fara fir, exista o sansa ridicata ca telecomanda NEEO sa comunice si sa controleze.

 

Din fericire, designerii NEEO recunosc ca butoanele tactile sunt cea mai buna solutie cand vine vorba de controalele de acces precum canalele, volumul, oprirea sau pornirea sunetului. Una dintre cele mai interesante caracteristici este ca NEO este echipat cu un sistem de recunoastere.

Ca si ID-ul Apple Touch, cand mainile utilizatorului sunt conectate la profilul de utilizator. Asta inseamna ca obiceiul utilizatorului pentru jocuri si muzica poate fi programat sa afiseze pe ecran in timp ce accesul unui copil ar putea fi limitata la anumite dispozitive, atunci cand ridicati telecomanda.

 

Daca se intampla sa pierzi telecomanda, fapt care se intampla atunci cand un singur dispozitiv devine centrul atentiei tuturor.