Nu ține cont de părerile altora atunci când dorești să achiziționezi un parfum

de

Îți dorești un parfum nou? Fie că vrei să te axezi pe arome pe care le cunoști sau dorești să încerci ceva nou, există o mulțime de opțiuni din care să alegi. Dacă știi ce note îți plac cel mai mult, poți alege să cheltuiești mult mai puțin pentru un parfum, prin alegerea de parfumuri replică. Parfumurile replică sunt identice cu cele originale, a căror miros le imită, dar mult mai accesibile din punct de vedere al costurilor. În acelasi timp, nu trebuie să trăiești cu ideea că parfumurile replică sunt produse de calitate îndoielnică. Achiziționează-le de la furnizori de încredere și te va surprinde alegerea ta.

Revenind la achiziția unui parfum, mai mult ca sigur că ai prietene/prieteni care vor fi mai mult decât dornici să îți facă recomandări. Totuși, un parfum va fi întotdeauna influențat de pH-ul pielii fiecărei persoane în parte, de aceea același parfum nu va mirosi niciodată la fel pe două persoane. Ce miroase bine pe prietena/prietenul tău se poate să nu se dezvolte la fel de frumos pe pielea ta. Totul ține de pH-ul pielii, pentru că acesta influentează evoluția unui parfum într-o foarte mare măsură. Așadar, nu are rost să ții cont de recomandările altora atunci când vine vorba de parfumuri. Deși anumite persoane au avut experiențe deosebite cu anumite parfumuri, tu s-ar putea să ai parte de o dezamăgire.

La ce să fii atunci atent când dorești să alegi un parfum? Dacă dorești experiențe noi în acest domeniu, de exemplu dorești să încerci un parfum replică, poți ține cont de experiențele tale anterioare. Probabil că ai cel puțin un parfum care miroase frumos pe pielea ta. Știi ce fel de note are acel parfum? Odată ce știi notele parfumului care se dezvoltă olfactiv frumos pe pH-ul pielii tale, îți va fii ușor să alegi alte parfumuri, deoarece te vor ghida aceleași note. Poți găsi note similare și în alte parfumuri, deși combinația sau rețeta vor fi diferite. Bineînțeles, mirosul nu va fi același, dar cel puțin există șanse foarte mari să apreciezi mirosul, având în vedere că are notele tale preferate.

Cu toate acestea, riscurile sunt mult mai reduse atunci când alegi parfumuri replică. Ele sunt făcute să aibă același miros cu variantele originale, așadar dacă cunoști un parfum ce îți place, este posibil să găsești o replică pe măsură. Cu alte cuvinte, replica va prezenta aceleași note ca și originalul, ceea ce înseamnă că mirosul este similar. Deci, dacă dorești să cheltui mult mai puțin pe parfumuri ce conțin notele tale preferate, ai întotdeauna posibilitatea de a opta pentru replici. Replicile vor avea grijă de bugetul tău, în timp ce tu te vei bucura de acel miros preferat.

În concluzie, data viitoare când prietena ta cea mai bună va lauda un parfum, nu te grăbi să te entuziasmezi. Există șanse ca parfumul să nu fie la fel de spectaculos pe pielea ta. Cercetează întotdeauna pe cont propriu atunci când alegi un parfum, pentru că este un produs personal, ce ar trebui să îți reflecte stilul și personalitatea în cel mai bun mod. Și nu în cele din urmă, optează pentru parfumuri replică atunci când știi ce miros îți place cel mai mult, dar dorești să economisești bani în același timp. De cele mai multe ori, prietenii tăi nu vor putea face diferența între parfumurile pe care alegi să le porți. Diferența se va afla în buzunarul tău.