O examinare cu computer tomograf abdominal la pret accesibil

de

In zilele noastre o examinare cu un computer tomograf abdominal are un pret potrivit oricarui tip de buget.

Tehnologia folosita in cadrul acestei examinarii este una de ultima generatie. Deci nu trebuie sa iti faci griji ca rezultatele oferite nu sunt de o acuratete mare. Astfel ca daca medicul ti-a recomandat si tie sa iti faci o examinare cu un computer abdominal poti profita chiar acum de un pret foarte bun.

Daca te confrunti cu o problema medicala, iar medicul ti-a recomandat si tie aceasta examinare, fa-o chiar acum. Ti-ar putea salva viata.

Cum se desfasoara examinarea cu un computer tomograf abdominal?

De regula, examinarea cu un computer tomograf abdominal nu necesita foarte mult timp. In cele mai multe dintre cazuri, o astfel de examinare s-ar putea sa necesite doar 15-20 de minute. Doar ca nu orice persoana este eligibila pentru a-si face aceasta examinare.

computer tomograf abdominal

Este necesar sa completezi un anumit chestionar prin care se va dovedi daca ai dreptul sa faci aceasta examinare. De asemenea, pentru ca rezultatele sa fie cat mai favorabile, medicul va trebui sa va injecteze niste substante de contrast.

Personalul medical va fi mereu alaturi de tine, astfel ca nu trebuie sa te ingrijorezi.

Examinarea cu un computer tomograf abdominal este sigura?

O parte dintre persoane isi fac griji ca examinarea cu un computer tomograf abdominal nu este destul de sigura pentru ei.

Principalul motiv de ingrijorare este acela ca in timpul acestei investigatii medicul trebuie sa foloseasca raze X. Dar acest lucru nu ar trebui sa te ingrijoreze, caci medicul specialist va stii intotdeauna care este cantitatea de raze X ce trebuie folosita, astfel incat, acestea sa nu iti afecteze sanatatea.

Nu uita ca exista si cateva contraindicatii cand vine vorba de aceasta procedura. Ce trebuie sa faci tu este sa discuti foarte amanuntit cu medicul pentru a te asigura ca nu te supui cumva anumitor riscuri. Spre exemplu, daca esti in a treia luna de sarcina, nu este posibil sa se realizeze aceasta investigatie.

In cadrul Clinicii Medicale Romgermed poti sa iti faci o pregatire de tomografie abdominala

Multi dintre pacientii care opteaza pentru o astfel de investigatie o fac pentru a se asigura ca intreaga investigatie va decurge fara nicio problema.

La Clinica Romgermed CT abdominal are un pret accesibil pentru toate buzunarele. Spre exemplu, radiologia CT abdominal si pelvis cu substanta de contrast este disponibila la pretul de 450 lei. Clinica Romgermed ofera pacientilor sai si o pregatire pentru tomografie abdominala. Nu trebuie sa va mai ingrijorati. Totul se va desfasura in cele mai bune conditii.

Daca vrei sa beneficiezi de cele mai bune servicii medicale nu ezita sa apelezi chiar acum la serviciile oferite de Clinica Romgermed.