Oare ai ceea ce-ți trebuie pentru a fi model de videochat?

de

Ce face ca un model să fie unul de success?

Cum știi că ai ceea ce-ți trebuie?

Răspunsul variază de la un model la altul, fiind atât de multe tipuri de modele, fiecare dintre ele având nevoile sale, calitățile sale și atuurile sale. Posibil că deja ai citit detalii despre viața de model de videochat, însă te mai întrebi „Am ceea ce trebuie pentru a fi model de videochat, sunt destul de sexy, de draguță, de frumoasă? Am destul șarm pentru a avea succes?”

Multe femei sunt speriate de ceea ce înseamnă noțiunea de „model de videochat” și asta e păcat. Aceste femei chiar ar putea străluci în fața camerei. Ceea ce nu știu ele este faptul că, un model de videochat nu arată ca un model! Uită de dimensiuni standard! Nu ai 90-60-90? Scapă de gând! Ai câteva kilograme în plus? Ar trebui să fie ultima ta problemă! Pistrui? Sânii mici? Nasul mare? Chiar nu e o problemă.

De ce ai nevoie? Royal Studios îți spune secretul:

Simțul umorului! Fă ca acest job să fie unul amuzant de fiecare dată când ai ocazia.

Simțul umorului pentru un model de videochat este esențial. Să poți să râzi în fața clienților cu chef de glume sau să faci haz de o circumstanța stanjenitoare, este un AS pe care-l poți avea în mânecă în activitatea de model dar și pentru sănătatea ta mentală.

Creativitate! Folosește-ți imaginația din plin! Nu fi acea soție cicălitoare de care clienții tăi sunt sătuli și de la care vor o pauză! Fii femeia dinamică, plină de energie și de fantezii care face ca fiecare lucru să fie unul interesant.

Încrederea în sine! Dacă ești gata să faci pasul spre această lume, evită orice gând de nesiguranță pe care-l ai. Multe fete aleg sa devină modele deși au unele complexe, dar învață să se privească prin ochii membrilor, care sunt atrași de ele așa cum sunt ele, fără forme ideale.

Independentă! Da, vei fi independentă! Să fii model de videochat înseamna să muncești pentru tine, să-ți stabilești programul, să decizi care-ți sunt limitele, să îți organizezi timpul, să te distrezi, să ai propriile reguli, să ai o lume doar a ta!