Parfumul – arma a seductiei care ne contureaza personalitatea si care completeaza stilul vestimentar

de

Fiecare dintre noi suntem diferiti si avem desigur gusturi diferite atunci cand vine vorba despre vestimentatie, fapt pentru care nu intotdeauna schimbarile care se produc in lumea modei ne avantajeaza. Constitutia corpului, gusturile personale, precum si natura evenimentelor la care participam, sunt aspecte care pot avea o influenta mare asupra deciziilor pe care le luam atunci cand achizitionam produse vestimentare.

Exista insa un produs care desi nu face parte din gama celor vestimentare, dar care reprezinta un accesoriu foarte important in vederea completarii unui stil vestimentar si anume parfumul. Indiferent de schimbarile care se produc in lumea modei, cert este faptul ca parfumul este unul dintre produsele cu care trebuie sa ne identificam si care ne reprezinta cel mai bine.

Pe piata exista la ora actuala o gama foarte larga de parfumuri pentru femei si barbati, care mai de care mai atractive si care dispun de arome care mai de care mai seducatoare, fapt pentru care alegerea unei arome de parfum reprezinta o mare provocare pentru fiecare dintre noi.

Gratie faptului ca parfumurile se regasesc astazi si in cadrul magazinelor online, ne este mult mai simplu sa intram in posesia parfumurilor preferate pe care le putem achizitiona la preturi speciale.

Recomandarile redactiei: 

Vezi oferta de parfumuri pe Notino.ro

De ce este atat de important sa optam pentru o aroma de parfum care ne reprezinta?

Parfumurile sunt precum niste accesorii.

Pentru a putea vorbi despre un stil vestimentar complet si combinat cu gust, cu siguranta este absolut necesar sa luam in calcul si modul in care accesorizam aceste tinute. Atunci cand accesoriile alese sunt nepotrivite pentru piesele vestimentare pe care le-am ales, acest lucru poate fi observat cu usurinta de catre cei din jur, astfel ca putem compromite din start o tinuta buna.

Situatia parfumului este una cat se poate de similara avand in vedere ca alegerea unui parfum nepotrivit poate atrage privirile celor din jur intr-un mod mai putin placut. Una dintre modalitatile cele mai practice de a identifica aromele care ni se potrivesc este aceea de a le testa intr-un magazin de specialitate avand in vedere ca aromele parfumurilor pot fi putin diferite de la persoana la persoana, chiar daca este vorba despre aceleasi marci de parfum.

Parfumurile spun numeroase lucruri despre noi.

Importanta alegerii unei arome de parfum potrivite se datoreaza faptului ca acest produs cosmetic aparent banal este cel care poate spune o multime de lucruri despre noi si despre alegerile pe care facem.

Parfumurile au fost vazute inca din cele mai vechi timpuri ca niste veritabile arme ale seductiei in conditiile in care aromele acestora pot fi de-a dreptul seducatoare.

Parfumurile pot avea o varietate de arome, care mai de care mai interesante si pe care le putem asorta foarte bine in functie de sezonul in care ne aflam.

Spre exemplu, parfumurile florale si cele fresh sunt ideale pentru sezonul cald, iar cele compuse din esente de parfum mai tari, precum sunt cele lemnoase sau cele citrice reprezinta o alegere ideala in sezonul rece atunci cand aceste arome se preteaza foarte mult.