Plafoniere LED de la led-concept.ro – afla cat sunt de bune

de

Bineinteles ca nu putem trai fara lumina, fie ea naturala sau artificiala, aceasta ne insoteste peste tot. Evident ca fara lumina munca noastra va fi afectata si nici nu vom putea folosi timpul intr-o maniera eficienta, atat in viata profesionala cat si in viata personala.

Tocmai datorita acestor motive, lumina din plafonierele led trebuie sa fie de o calitate extrem de buna.

Avand in vedere ca avantajele iluminarii cu LED si totodata a plafonierelor LED au inceput sa iasa la iveala si ca din ce in ce mai multa lume a inceput sa vorbeasca despre aceste lucruri si chiar au inceput sa utilizeze plafoniere LED, mai jos veti gasi o lista cu cele mai importante avantaje ale acestora.

Corpurile vechi de iluminat (corpurile clasice) sunt extrem de iritante pentru ochiul uman, de aceea, avantajele de mai sos sunt foarte mari:

Lumina extrem de placuta: lumina pe care plafonierele LED o ofera este una mult mai placuta pentru ochi si ofera siguranta si relaxare. Plafonierele cu LED ofera o lumina calitativa care nu ofere acele “palpairi” clasice ale plafonierelor normale. Sa stiti ca spatiile slab illuminate creeaza la nivelul subconstientului o stare de nesiguranta.

Corpurile vechi de iluminat (cele clasice) sunt extrem de iritante pentru ochiul uman, de aceea, poate principaul avantaj din cele pe care le veti vedea mai jos al plafonierelor LED:

  • Lumina foarte placuta

Lumina pe care plafonierele LED o ofera poate crea un mediu mult mai placut de lucru, de relaxare si de siguranta. Plafonierele cu LED ofera o lumina calitativa care nu ofera acele “palpairi” clasice ale plafonierlor normale. Spatiile slab iluminate creeaza la nivelul subconstientului o stare de nesiguranta acuta.

  • Consum redus

Consum redus – plafonierele LED de la LED-Concept de la led-concept.ro consuma cu 40% mai putina energie electrica decat becurile normale. Costurile de mentenanta vor fi mult mai mici, lucru care se va simti in buzunar, mai ales pentru spatiile comerciale.

  • Design atractiv

Factorul estetic este extrem de important in 2016. Plafonierele LED au un design extrem de atractiv si de aceea se pot instala in orice suprafata.

  • Durata mare de viata

Plafonierele LED au o durata extraordinar de mare, de aceea aceste plafoniere LED de la LED-Concept sunt foarte utile atunci cand vorbim despre montarea lor in locuri greu aceesibile.

  • Nu au emisii UV

Plafonierele LED nu au emisii UV, deoarece nu contin nici mercuri si nici plumb, fiind foarte prietenoase cu mediul inconjurator.

Tehnologia cu LED se afla in continua crestere. Producatorii au inceput sa faca investitii masive pentru a aduce produsele la standarde cat mai inalte. Cheltuielile de productie scad de la an la an si acest lucru se vede in preturile plafonierele LED.
Toata lumea isi doreste sa protejeze mediul inconjurator, de aceea plafonierele LED sunt perfecte pentru a proteja mediul inconjurator si pentru a micsora cantitatea emisiilor de carbon rezultate.

Corpurile de iluminat cu led aduc multe beneficii tehnologieie LED, de aceea trebuie sa stiti ca exista o multime de produse de piata. Tot ce trebuie este sa intrati pe www.led-concept.ro si sa va documentati pentru a alege plafonierele LED care corespund necesitatilor voastre.