Portile batante si culisante automate, videointerfoane si telecomenzi

de

De ce sa achizitionezi un sistem de porti batante automate sau porti culisante automate?

Instalarea unui sistem de automatizari porti iti va permite deschiderea automata a acestora, aceasta tehnologie fiind prezenta deja in vietile multor persoane. Sistemul de automatizari porti iti ofera prilejul de a atasa portilor si alte echipamente care sa usureze viata.

Telecomanda – sistemul de automatizari porti au beneficii majore fata de portile manuale. Un sistem de automatizari porti elimina bataile de cap atunci cand te gandesti la portile manuale grele si mari cu care unele persoane se lupta. Exista zile in care, efectiv nu ai chef sa cobori din autovehicul pentru a le deschide sau pentru a le inchide cand ajung seara acasa sau pe vreme ploioasa si esti obosit. Asadar, prin apasarea unui buton de pe telecomanda, iti va permite intrarea in locuinta ta.

Interfoanele si echipamente de supraveghere video de la intrare -musafirii pot folosi videointerfonul instalat in fata sistemul de automatizari porti. Cu ajutorul unui telefon din locuinta, permite apasarea unui buton si sistemul de automatizari porti se deschid. In cazul in care detineti un echipament de supraveghere video care va ofera avantajul sa vedeti cine suna, puteti vorbi cu ei inainte de deschiderea echipamentului de automatizari porti. Poti utiliza sisteme de supraveghere cu fir sau fara.

Videointerfoanele – un videointerfon bazat pe apelarea telefonica poate trimite apelul catre smartphone. In acest mod, poti raspunde apelului de pe orice smartphone din casa. Prin apasarea unei taste, poti permite deschiderea sistemului de automatizari porti de oriunde te-ai afla.

Tastaturile digitale – fie ca sunt singure sau atasate in panoul interfonului, tastaturile digitale permit intrarea oamenilor care cunosc codul de acces. Codurile de acces utilizate pot fi multiple, astfel incat persoanele sa aibă propriul cod de acces.

Portile automate care ofera siguranta – portile electrice ofera siguranta locuintei,accesul pentru infractori sau pentru persoanele nedorite fiind dificil pentru a putea deschide portile sau pentru a avea acces la locuinta.

Echipamentele de automatizare – cu scopul unei functionari fiabile, este nevoie sa folosesti echipamente de automatizari porti de o buna calitate.

Siguranta – sistemele de automatizari porti sunt conforme cu normele de securitate. Acestea pot fi echipate cu dispozitive de siguranta pentru a preveni inchiderea portilor daca sunt obstacole. O atentie sporita necesita alunecarea portii.