Prezentare servicii firma FIVE

de

Firma Five este o firma mica, de familie, care este prezenta pe piata de inchirieri auto din Romania de mai bine de 12 ani. In tot acest timp echipa Five a inteles nevoile clientilor, a invatat sa asculte si sa rezolve cerintele celor care au nevoie de masini de inchiriat.

Cei care doresc inchirieri auto Otopeni la Aeroportul International pot gasi multe optiuni. Exista numeroase companii care isi ofera serviciile de inchirieri auto langa Aeroportul International Henri Coanda. Cum alegem o masina buna la un pret corect. Raspunsul este simplu: prin testarea mai multor firme si citind testimonialele clientilor acelor firme.

Recomandam o atentie catre firmele locale, romanesti care se ocupa cu serviciile de inchirieri auto. Aceste firme locale pot arata o mai mare flexibilitate in negocierea pretului si a conditiilor de preluare sau predare a masinii inchiriate. O firma mare, internationala, trebuie sa respecte procedurile setate de firma mama si nu are posibilitatea de a negocia cu clientul la fata locului.

Flota auto a firmei Five

In parcul auto, firma Five, detine numeroase modele de autoturisme pentru toate gusturile clientilor sai. Veti gasi clase auto diverse, precum compact, lowcost, luxury, SUV, cargo sau microbus.

In clasa auto compact veti intalni noi modele de masini. Noile masini sunt ideale pentru cei care doresc sa calatoreasca pe distante lungi deoarece ofera spatiu din plin pasagerilor si pentru depozitarea bagajelor.

Opel Astra, VW Golf 6, Renault Megane, VW Jetta sau Skoda Octavia 3 sunt exemple de masini gasite in prezent in flota auto a firmei Five.

O alta clasa auto extrem de populara pentru clientii rent a car Bucuresti este clasa low-cost. Aici gasiti masini precum Skoda Fabia sau Dacia Logan la preturi mici.

Pentru intalnirile de afaceri sau pentru evenimente speciale in viata noastra putem apela la masini de inchiriat din clasa Luxury. Firma Five pune la dispozitie clientilor sai modele noi de masini luxoase precum Mercedes E Class sau Mercedes C Class.

Documente necesare inchirierii de masini

Procesul de inchirieri pentru un autoturism este simplu si rapid. In momentul in care clientul trimite formular de solicitare pentru o masina intr-o perioada de timp, un representant al firmei Five il va contacta.

Pentru a inchiria o masina din flota Five este necesar sa indepliniti anumite conditii. In primul rand este necesar sa aveti peste 21 de ani si sa detineti permis de conducere de mai mult de un an de zile. Aceste conditii sunt impuse de majoritatea firmelor de rent a car pentru siguranta calatorilor si a masinilor.

Un alt document este contractul de inchiriat care se semneaza la preluarea masinii. In contract se vor specifica semnele caracteristice, lovituri sau zgarieturi existente pe masina la momentul predarii catre client. De asemenea, se va mentiona in contrat suma retinuta drept garantie pana la returnarea sigura a masinii.

Speram ca informatiile prezentate aici vor face mai usor procesul de inchirat pentru dumneavoastra. Calatoriti in siguranta alegand masini sigure si colaboratori de incredere.