Proprietarul firmei care vindea dezinfectanti diluanti a murit intr-un accident de masina

de

Zilele acestea, omul de afaceri a devenit una dintre cele mai controversate persoane din Romania. In urma unei investigatii jurnalistice care a dezvaluit ca firma afaceristului dadea spre vanzare dezinfectanti diluati catre spitale de ani de zile.

Afaceristul a fost in atentia presei si s-a aflat pe primele pagini ale ziarelor multe zile. Atunci cand scandalul a devenit tot mai mediatizat, Guvernul a inceput sa faca controale in spitale, si a aratat ca dezinfectatii achizitionati de la omul de afaceri sunt diluati in prevenirea germenilor. Asadar, dezinfectatii au fost retrasi de pe piata, iar compania a fost inchisa.

Procuratura Generala din Bucuresti a inceput cercetarea impotriva afaceristului. Firma a infiintat-o tatal sau, un farmacist sef. In anul 2005, compania a fost preluata in totalitate de fiul sau, iar afacerea a inceput sa creasca.

Duminica aceasta, omul de afaceri, si-a pierdut viata intr-un accident de masina. Acesta a murit pe loc dupa ce a intrat cu masina intr-un copac. Fotografiile surprinse cu sistemele de supraveghere au demonstrat ca impactul a fost atat de puternic, incat echipajul de salvare care s-au deplasat la locul in care a avut loc accidentul, l-au gasit in totalitate desfigurat. Politia nu exclud posibilitatea unei posibile sinucideri.

Exista si posibilitatea ca afaceristul sa fi pierdut controlul autovehiculului pentru ca la locul accidentului nu s-a gasit nicio urma de frana.

Oameni de la locul accidentului, au declarat ca omul de afaceri cu varsta de 41 de ani, conducea cu aproape 150 km/h cand a intrat intr-un copac si a decedat.

Surse din anturaj afirma ca acesta era un sofer foarte bun si de aceea achetatorii se gandesc ca a fost vorba despre sinucidere. omul de afaceri declarase ca se va retrage, iar Luni trebuia sa fie audiat, existand posibilitatea de a fi retinut.

Sistemele de supraveghere din localitatea in care a avut loc incidentul au aratat ca omul de afaceri nu se grabea si conducea regulamentar. Deoarece acesta a fost gasit complet desfigurat si nu putea fi recunoscut. Desi sotia a confirmat ca el este, acestuia i se vor face analize ADN pentru a fi siguri de identitatea lui. In urma cu 2 saptamani, acesta si-a actualizat testamentul, lasand averea fetitei din prima casnicie, baiatului din a doua casnicie si o parte actualei sotii. Acesta este inca un indiciu ca afaceristul se gandea sa-si ia viata.