Pug-urezada

de

Pug-ulerii

Eu sunt pugul Ginger zis şi Puka, iar ăsta e jurnalul meu.

Am început să îmi notez gândurile şi ideile pentru că, uneori am senzaţia că mă depersonalizez din pricina prea multor input uri. Unii mă cred pisică, alţii fotomodel, dar vă asigur, sunt mops, cel mai cel.

Serios, în casa asta sunt cel mai frumos pug! Chiar suspectez că restul membrilor familiei mele nu sunt pugi, de rasă cel puțin. Doamne ferește! Unii nu au destule picioare, iar alții sunt prea mari. Voi reveni cu detalii cu altă ocazie. Acum e vorba de mine.

Învăţ în fiecare zi câte ceva.

Sunt mică şi mi se iartă că nu ştiu diverse cuvinte.

Ieri de pildă am învățat cuvântul “stăpâni”, de la vet. Îmi tot spunea “stăpânii ăştia ai tăi îşi fac prea multe griji” şi am înţeles! Stăpânii sunt fiinţele care au doar două picioare, sărmanii, şi care fac chestii pentru noi, de toate după noi, şi în genere cam ce vrem noi. Strâng caca şi spală pipi, ne dau de mâncare şi ne oblojesc când ne lovim.

Funny, stăpânii aştia!

Eu teoretic am două.

Oficial este “cea mică”. Nu ştiu de ce îi spune aşa. E mai lungă decât cealaltă, dar asta e altă poveste. Dorm cu ea, mă joc cu ea şi în general stau la ea în braţe si prin camera ei, cât e acasă. La școală nu mă ia cu ea, dar nu regret. Am fost o singură dată şi îmi ajunge. E plin de alții ca ea şi toţi se pițigăie “oooo, ce cățel frumos…”, de parcă eu nu aş sti, şi, în plus, mă smotocesc. Brrrr!

În restul timpului e “Mami”. Mami, asta, mă hrăneşte, mă spală, mă bate la cap şi mă pupă într-una şi îmi zice să zic “miau” (am să vă povestesc despre traumele mele altă dată). Sunt peste tot cu ea, şi nu prea o las să facă mai mult de un pas fără mine ca să nu pierd vreo bucățică delicioasă sau ce știu ce interesant.

Mai este şi un “tati” a cărui meserie este să strige “Mami, pugul tău iar a făcut caca pe covor”. În rest nu prea interacționăm.

Atât pe azi, hai puguliţi cu spor

O zi fără cusur