Rent a car Iași – afacerea anului 2017

de

Iașul este un oras frumos, foarte mare si chiar ingrijit, care are insa o lipsa crunta de mijloace de transport și un trafic infernal. Cu doar cateva autobuze si fara o aglomerare a taxiurilor prin oras, o firma de rent a car Iași ar fi o investitie reala in economia orasului si in bunastarea lui.

Masinile sunt destul de ieftine in aceasta era contemporana, iar legislatia este mai favorabila ca niciodata in acest moment. Prin prisma noilor reglementari cu eliminarea taxei auto, aceasta devine o investitie fezabila.

Spre exemplu, RentCityCar este o firma de rent a car nationala care pune la dispozitie masini spre inchiriere chiar si in Iași. Cu un model de business bine pus la punct, aceasta firma a reusit sa se impuna pe piata. La fel a făcut și firma BigRentCar. Și multe alte firme de rent a car Iași care au reușit.

Este la fel de usor sa incepem o alta activitate in acest domeniu, deoarece rata concurentiala este destul de mică intr-un oras precum Iași. Iar nevoia este una destul de vizibila.

Un sistem bine pus la punct si o retea de masini plasate exact in punctele de maxim interes, ar insemna enorm pentru oras.

Voi ce credeti? Ar fi o investitie buna o firma de Rent a car in Iași în anul 2017?

Noi considerăm că este o variantă incredibilă de a lansa o afacere și are extrem de mult potențial. Iată și de ce:

 

Exemplu concret – RentCityCar.

Aceasta este o firmă de închirieri auto națională care pune la dispoziție mașini pentru a fi închiriate în fiecare oraș mare al României. În doar câțiva ani, această firmă a reușit să se impună și să facă din piața auto locul ei de joacă.

Este foarte ușor cu un plan de marketing bine pus la punct și cu o echipă de specialiști să puteți face la fel. Iar Iașul este un oraș în care transportul pare a fi o problemă destul de serioasă.

Traficul infernal dă bătăi de cap, iar acest lucru este unul benefic pentru noi. Fiecare om dorește să aibă libertatea sa în trafic. O mașină personală i-ar oferi acestuia șansa perfectă.

Afacerea noastră poate fi soluția de salvare pentru el. Exact firma ta poate fi cea care îi oferă acestuia mașina de care are nevoie. RentCityCar a înțeles acest lucru și a mizat pe el puternic, ajungând acum una dintre cele mai reputate firme de rent a car din Iași și din întreaga Românie.

 

Ce părere ai? Ți-ar plăcea să deții o afacere de închirieri mașini Iași cu o asemenea reputație și un asemenea plan de afaceri în continuă creștere?