Safir design: design si amenajari interioare Constanta

de

In zilele noastre moda și arhitectura sunt mai apropiate una de cealaltă decât s-ar putea crede daca stai sa privesti putin in ansamblu. Desi moda  lucrează cu corpul uman, iar arhitectura cu spaţiul ocupat de acesta, în ambele cazuri, se urmăreşte crearea de forme noi şi atingerea echilibrului şi a armoniei în vederea generării unei stări de bine.

Safir Design Constanta vine cu idei noi, moderne si elegante in materie de amenajari interioare. Cel mai inovativ si simplu stil este stilul minimalist, acesta se caracterizeaza prin forme simple, linii drepte si printr-o imagine de ansamblu aerisita. Lumina este una dintre principalele aspecte ale minimalismului. Interioarele sunt monocrome, de multe ori se renunta la peretii interni, se utilizeaza geometrizarea formelor. Renuntarea la covoare si mochete, in favoarea parchetului iar incorporarea in mobile a corpurilor de iluminat, mai ales in bucatarii este un plus al acestui stil. Culorile utilizate sunt pale sau foarte stridente pe alocuri. Principala caracteristica a minimalismului este absenta decoratiunilor.

Cand amenajati un spatiu interior sau exterior, depinde foarte mult care va fi rolul acestui spatiu. Cand este vorba de o locuinta, aceasta trebuie sa fie comfortabila, sa va reprezinte si sa va faca sa va simtiti „acasa”. Va punem la dispozitie consultanta pentru design-ul interior al locuintei in functie de stilul ales: stil traditional, stil modern sau stilul minimalist si va oferim solutii pentru finisarea si decorarea in functie de stilul preferat.

Safir Design Constanta realizeaza proiecte design interior si exterior in Constanta.Va amenajam dormitorul in orice stil doriti, imbinand utilul cu placutul si aducand accesoriile si detaliile perfecte pentru a completa spatiul dormitorului! Design-ul interior este o arta, iar pentru sfaturi si idei de amenajari interioare pentru dormitor in Constanta apelati cu incredere la designerii nostri priceputi de la Safir Design Constanta, care stapanesc cu desavarsire arta optimizarii spatiului si arta culorilor!

Designul interior Constanta este arta armoniei spatiului, iar Safir Design Constanta presteaza servicii design interior in locuinta dvs.! Firma de design interior cu experienta in amenajare interioare pentru casa, apartament in Constanta si spatii publice: baruri, cafenele, restaurant, birou in Constanta, va ofera servicii de design interior in Constanta.

Optimizarea spatiului in locuinta se poate face usor cu aplicarea unor reguli de design interior precum adaptarea luminozitatii spatiului, organizarea practica a mobilierului, utilizarea culorilor in armonie si alte concepte de optimizare a spatiului. Designeri de interior profesionisti va ajuta sa puneti in practica ideile dvs. pentru locuinta, birou sau spatii publice in Constanta. Cu expertii in decorarea interiorului Constanta est foarte usor sa obtineti aspectul dorit pentru spatiul dvs.!