Sandu Babasan: Modul in care arata un magazin online, poate spune multi lucruri despre atentia noastra fata de clienti.

de

Mediul online, cu tot ceea ce presupune el astazi s-a dezvoltat formidabil avand in vedere ca putem observa cu usurinta faptul ca numarul magazinelor online se afla intr-o adevarata ascensiune de la un an la altul. Daca pana nu demult comertul online nu era foarte bine dezvoltat si utilizatorii erau destul de retincenti vizavi de cumparaturile facute online, astazi magazinele online au devenit o modalitate practica prin care putem obtine servicii si produse simplu si la preturi care de multe ori sunt mult mai avantajoase decat in magazinele fizice.

Lansarea unui proiect online, precum este un magazin presupune fara doar si poate luarea a o serie dedecizii importante, insa nu trebuie sa uitam un lucru de baza si anume faptul ca utilizatorii devin din ce in ce mai selectivi cu site-urile web. In acest sens, este necesar sa ne indreptam atentia si inspre estetica acestor magazine.

O modalitate prin care ne putem usura munca, este aceea de a opta pentru platforme ecoommerce moderne, precum este Blugento. Iata asadar cateva motive pentru care este ideal sa ne asiguram ca magazinul nostru arata si functioneaza corespunzator de fiecare data.

Utilizatorii evita site-urile care nu sunt organizate.

In momentul de fata nu mai reprezinta o noutate pentru nimeni faptul ca utilizatorii au devenit extrem de selectivi cu site-urile pe care aleg sa navigheze, motiv pentru care este absolut esential sa incercam sa ii impresionam pe acestia din prima secunda in care aleg sa navigheze pe site-ul magazinului pe care il administram.

Un site dezorganizat si care nu contine suficiente filtre pentru cautari sunt in general destul de dificil de utilizat si are toate sansele sa fie evitat de catre un utilizator. Un site haotic transforma regasirea produselor dorite de care utilizatori intr-o reala provocare pentru acestia. Prin alegerea unui platforme ecommerce moderne, vei avea posibilitatea de a-ti personaliza site-ul dupa bunul plac, fara restrictii.

Modul in care arata un site spune multe lucruri despre atentia vizavi de clienti.

Un lucru pe care foarte multi webmasteri nu il realizeaza atunci cand aleg platforma ecommerce pentru magazin este faptul ca modul in care va arata magazinul arata atentia pe care o acordam utilizatorilor nostri. Un magazin organizat, ingrijit si unde clientii pot regasi cu usurinta produsele de care ua nevoie reprezinta un aspect inspre care ar trebui sa aspire orice webmaster.

Atunci cand lucrurile decurg asa cum trebuie, clientii nu vor inceta sa revina pe site ori de cate ori vor avea nevoie de produsele si serviciile pe care le comercializam.

Daca insa clientilor le este dificil sa regaseasca produsele de care au nevoie si site-ului ii trebuie mai mult timp pentru a se incarca complet s-ar putea ca pe termen lung rezultatele sa fie unele de-a dreptul dezastruoase, mai ales in ceea ce priveste evolutia afacerii.

Blugento este o platforma ecommerce bazata pe Magento care ofera posibilitatea adminsitratorilor de companii si magazine sa vanda rapid si eficient produsele si serviciile.