Sayl Barcelona – inovatie in proiectarea și fabricarea vitrinelor de prezentare

de

Sayl s-a format în 2009, în plină criză economică și, de fapt, se poate spune că nașterea sa este o consecință directă a crizei. În acel an, când Marc Santesteban și alți lucrători ai echipei inițiale au fost văzuți pe stradă după ce compania la care lucrau – dedicată proiectării și producției vitrinelor frigorifice pentru restaurant – s-a închis.: „Am avut o ofertă de a merge în Statele Unite, dar am crezut că este timpul să-mi încep propria afacere.” Împreună cu foștii săi colegi de muncă și cu sprijinul financiar al unui partener de investiții, Santesteban a lansat Sayl într-un mic depozit din Montcada i Reixac. „Ne concentrăm în principal pe oferirea de design și service”, explică el.

Sayl este o companie specializată în proiectarea și producția de vitrine frigorifice pentru expunere, pentru sectorul ospitalității si este prezenta de 4 ani pe piata internationala.

Principalul partener comercial al firmei, care are 600 de distribuitori în întreaga lume, este Germania, urmată de alte țări europene, cum ar fi Italia sau Portugalia, dar produsele sale au ajuns pe piețe la fel de populare precum Austria si Africa de Sud.

Pentru a putea câștiga teren pe piata internaționala, Sayl proiecteaza vitrine care să permită accesul la un profil de client mai global. Cu un design inovator și o mulțime de posibilitati de personalizare, vitrinele Saly se potrivesc oricarui spatiu.

Un alt punct forte al companiei este acela de a avea un catalog extins cu peste 300 de produse. „Menținem o bază standard, dar încercăm să fim foarte versatili pentru a ne putea adapta nevoilor și imaginii fiecărui client”, explică Santesteban. Și gândiți-vă constant ca produsele noi vin intotdeauna la pachet cu nevoi noi : „Aceasta a fost una dintre punctele cheie pentru a lucra cu clienți mari, precum Danone sau Cârte d’Or”, explică partenerul companiei.

În afară de restaurante, Sayl dorește, de asemenea, să crească în continuare vânzarea către hoteluri și alte unități din segmentul de lux. Și în acest moment experiența este bună, iar vitrinele Sayl sunt deja în hoteluri precum regele Juan Carlos I al Barcelonei.